Φυτανίδης: «Προϊόν καλής δουλειάς η πορεία του Ατρόμητου»

Φυτανίδης: «Προϊόν καλής δουλειάς η πορεία του Ατρόμητου»

Στη δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν απέδωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης την πολύ καλή πορεία που κάνει ο Ατρόμητος, ενώ τόνισε πως η φετινή είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο Σωκράτης Φυτανίδης αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδρασή που είχε ο Γιώργος Δώνης, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι συνήθως ένας ήρεμος άνθρωπος. Στη χώρα μας παρεξηγούνται πολλά πράγματα πολλές φορές χωρίς λόγο».

Όσον αφορά στη βαθμολογική συγκομιδή του Ατρόμητου, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε: «Είναι προϊόν πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα κι έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε έτσι, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά».

Αναφορικά με τις διαφορές που υπάρχουν στον Ατρόμητο σε σχέση με άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί, είπε: «Είναι ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έχω δει πολλά διαφορετικά πράγματα προς το καλό κυρίως σε θέματα οργάνωσης συν ότι υπάρχει ένα πλάνο που τηρείται κατά γράμμα. Είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι τις καλές και τις κακές στιγμές με τον ίδιο τρόπο. Δεν πετάμε στα σύννεφα μετά από νίκες και δεν σκεφτόμαστε αρνητικά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να γίνεται όλο και καλύτερη».

Σχετικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν με Λεδαβειακό και Δόξα, τόνισε: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Στο πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό περάσαμε πολύ δύσκολα. Πριν τον Λεβαδειακό όμως έχουμε και τη Δόξα Δράμας που έχει κάνει ζημιές. Θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Αυτό που κοιτάμε είναι η δική μας ομάδας. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε εμείς. Χτες δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν μέτριοι ως κακοί σε κάποια διαστήματα».

Ενώ για τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι είναι σημαντικό το εύκολο γκολ. Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ατρόμητο κι έχει ξεκλειδώσει πολλά ματς μόνος του. Δεν είναι δύσκολος χαρακτήρας. Έχει διαφορετική προσωπικότητα από τους άλλους. Μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλοι παίκτες έχουν διαφορετική προσωπικότητα από τους άλλους παίκτες. Σε κάποιες άλλες χώρες αυτό είναι προτέρημα».

Στη συνέχεια, ο Φυτανίδης αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στον Ατρόμητο: «Είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται στο καλό κλίμα. Μέσα στην ομάδα λύνονται όλα. Δεν στεναχωριόμαστε για ότι σκέφτεται ο καθένας. Δεν υπάρχει ματς χωρίς ένταση. Το πιο σημαντικό είναι πως όταν τελειώσει το ματς είμαστε ένα».

Τέλος, μιλώντας για την Αθήνα, σχολίασε: «Είναι όμορφη πόλη. Περνάω καλά και είναι μια πόλη που έχεις τα πάντα στα πόδια σου. Όμως πάει καλά η ομάδα μου και αυτό είναι που μετράει».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved