Καζναφέρης: «Βρήκαμε την ταυτότητά μας σε Μασάδο»

Καζναφέρης: «Βρήκαμε την ταυτότητά μας σε Μασάδο»

Τη συμβολή του Μανουέλ Μασάδο στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του Άρη, εκθείασε ο Κώστας Καζναφέρης, τονίζοντας πως με τον Πορτογάλο τεχνικό οι «κίτρινοι» βρήκαν την αγωνιστική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από το επιθετικό ποδόσφαιρο.

«Μας έδωσε ελευθερία και πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των Θεσσαλονικιών, μιλώντας στον αέρα του «Libero107,4», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αντίξοες συνθήκες της κυριακάτικης (5/2) αναμέτρησης με την Ξάνθη, στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, αλλά και στους διαφορετικούς του ρόλους μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καζναφέρης:

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου αγωνίστηκα σε τέτοιο παιχνίδι, με διακοπές ρεύματος και με τόσο δυνατή βροχή. Ως ποδοσφαιριστές μας ενδιέφερε περισσότερο ο αγωνιστικός χώρος και ήταν καλός, αν σκεφτούμε ότι έβρεχε για 2 μέρες στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή που παίξαμε, το γήπεδο ήταν πολύ χειρότερο».

Για τη βελτίωση του Άρη: «Η ομάδα βρίσκει την ταυτότητά της τελευταία, παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάνει φάσεις και σκοράρει. Αυτή είναι η ταυτότητα του Άρη, να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να κυνηγά πάντα την νίκη στα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να είμαστε ταπεινοί, άλλωστε η επιτυχία δεν απέχει και πολύ από την αποτυχία. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά και να προχωράμε βήμα βήμα».

Για τις εντυπώσεις του από τη δουλειά του Μασάδο: «Μας έδωσε ελευθερία και πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας. Μας ηρεμεί από τον πάγκο και έχει δώσει ρόλους σε όλους τους παίκτες και προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας και να βελτιώσει την αμυντική μας λειτουργία. Φέτος από το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα, υπήρχε πολύ μεγάλο ρόστερ και αυτό έφερε γκρίνια από παίκτες που δεν έπαιζαν. Τώρα το ρόστερ είναι μικρό και όλοι έχουν ρόλο στην ομάδα, αγωνίζονται όλοι οι παίκτες και οι νεαροί παίρνουν ευκαιρίες».

Για το ματς με τον Εργοτέλη στο οποίο είναι τιμωρημένος: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε καθώς ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων για την ομάδα. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου να παίξουν καλά και να κερδίσουν τον αγώνα. Θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας, μας βοηθά πάρα πολύ κάθε φορά και θέλουμε να είναι στο γήπεδο και αυτή την Κυριακή».

Για τους διαφορετικούς ρόλους του στον αγωνιστικό χώρο: «Αγωνίζομαι όπου μου πει ο προπονητής μου και πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Αν πει δεξί μπακ, παίζω δεξί μπακ, ακόμη και τερματοφύλακας θα παίξω αν είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει καλά».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved