Τα «φώτα» σε Πηγάδια και ΟΑΚΑ

Τα «φώτα» σε Πηγάδια και ΟΑΚΑ

Το δεύτερο μέρος της 18ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν πολλά για τη «μάχη» της κορυφής. Ξεχωρίζει η δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Μετά τις νίκες του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος της 18ης αγωνιστικής, αλλά και την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, το… κυρίως πιάτο της αγωνιστικής έρχεται με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τόσο στη «μάχη» της κορυφής όσο και σε αυτή της «ουράς» αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις ανάλογα με τα αποτελέσματα που προκύψουν το βράδυ της Κυριακής (22/01).

(15:00) Δόξα Δράμας – Άρης (LIVE)

Μετά την καλή εμφάνιση, αλλά όχι και το θετικό αποτέλεσμα, στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό η Δόξα Δράμας θέλει να καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και φιλοδοξεί να τα καταφέρει κόντρα στον Άρη στο «Καυτανζόγλειο». Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καπέλ ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «μαυραετών» είναι στη διάθεσή του.

Στον αντίποδα ο Μανουέλ Μασάδο στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Άρη θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη καθώς δεν τα κατάφερε την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό. Στην αποστολή του Άρη επιστρέφουν οι Καστίγιο και Φατί, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ ο Μασάδο συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Κατίδη. Ανάμεσα στους εκλεκτούς του Πορτογάλου τεχνικού είναι και ο Κάρλος Τόχα, ο οποίος επίσης επιστρέφει στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει υποστεί διάταση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 7 με 10 μέρες.

(15:00) Παναιτωλικός – Κέρκυρα (LIVE)

Με ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, αυτόν της γρήγορης παραμονής, ο Παναιτωλικός και η Κέρκυρα θα συγκρουστούν στο Αγρίνιο προερχόμενοι από αρνητικά αποτελέσματα. Ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φερνάντες, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αλλά και στους Κουτρομάνο, Θεοδωρίδη, Χαριστέα, Εντζενγκουέλε και Ρότσα, καθώς είναι τραυματίες.

Στον αντίποδα, ο Χάβι Γκράθια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαλίνοβιτς και Βενέτη. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του, για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Τάσος Βενέτης υποφέρει από ίωση και δεν κατάφερε να προπονηθεί. Παράλληλα, εκτός έχουν τεθεί οι Μίχος, Μπουκουβάλας και Κοντοδήμος που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, εν αντιθέσει με τον Όσμαν που ξεπέρασε την ίωση.

(17:15) Ξάνθη – Ολυμπιακός (LIVE)

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Ακρίτες φέτος δείχνουν ιδιαίτερα ανεβασμένοι και κυνηγούν τον στόχο της Ευρώπης. Την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ωστόσο μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από τον Πανσερραϊκό και μάλιστα εντός έδρας μένοντας έτσι εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς οι Στάσιακ και Βασιλακάκης επέστρεψαν στην αποστολή.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί του Ολυμπιακού ωστόσο δεν δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο με το διάστημα πριν τη διακοπή λόγω γιορτών. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μόνχε, Χολέμπας, Τζεμπούρ, Μιραλάς και Φέισα ενώ επιστρέφουν οι Πάντελιτς και Ιμπαγάσα.

(17:15) Λεβαδειακός – ΟΦΗ (LIVE)

Μετά τη θετική εμφάνιση και το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Άρη, ο Λεβαδειακός θέλει να καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ έτσι ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Οι Βοιωτοί στοχεύουν στους τρεις βαθμούς κόντρα στους Κρητικούς με τον Γιώργο Παράσχο να μην έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει από την ομάδα του να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με αυτό του Κυπέλλου. Ο ΟΦΗ μετά το θρίαμβο στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού φιλοδοξεί να καταφέρει το ίδιο και στη Λιβαδειά έτσι ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να βάλει stop στο αρνητικό σερί που δημιουργεί. Για τους Κρητικούς ςκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Βάντο αλλά και ο τραυματίας Γεωργίου, με τον Σίσιτς να είναι κανονικά στην αποστολή.

(19:30) Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (LIVE)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των νικών του, στο οποίο ήδη μετράει τρεις αγώνες με ισάριθμα τρίποντα, έχοντας πάντα ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή το ταχύτερο δυνατό και την εξασφάλιση μάλιστα διαφοράς μετά και το τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι που… έρχεται την Τετάρτη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Σιμάο και Σαριέγκι να επιστρέφουν στην αποστολή ωστόσο δεν θα έχει τον τιμωρημένο Καραγκούνη, τον τραυματία Μπουμσόνγκ και τον Καντέ που αγωνίζεται στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι.

Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και να δείξει πως επάξια στοχεύει φέτος ψηλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και στην αποστολή συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές, ενώ μόνο ο Ζουέλα δεν είναι διαθέσιμος καθώς απουσιάζει με την Εθνική ομάδα της Ανγκόλας στο Κόπα Άφρικα.



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved