«Κόλλησαν» στη βρο-Χ-ή Εργοτέλης και ΑΕΚ (photos+videos)

«Κόλλησαν» στη βρο-Χ-ή Εργοτέλης και ΑΕΚ (photos+videos)

Εργοτέλης και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στο Παγκρήτιο, αποτέλεσμα που δεν… άρεσε σε καμία από τις δυο ομάδες, σε αναμέτρηση που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση – Ο Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ στο 49’, ισοφάρισε στο 74’ ο Κατσικοκέρης

Ένα ματς το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν ανέδειξε νικητή καθώς οι δυο ομάδες ανέβασαν μεν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο σκόραραν από μια φορά και δεν κατάφεραν το κάτι παραπάνω που θα ήταν αρκετό για τους τρεις βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι», εν μέσω πολλών διοικητικών προβλημάτων και οικονομικής δυσπραγίας, είχαν στο πλευρό τους περίπου 300 οπαδούς τους ωστόσο πλήρωσαν για μια ακόμα φορά τα «κενά» στην άμυνα τα οποία ήταν ακόμα μεγαλύτερα από τη στιγμή που οι Μανωλάς και Κάλα έμειναν στις εξέδρες με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Από την πλευρά του ο Εργοτέλης θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και έκανε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα η εξαιρετική κατάσταση του Κουτσιανικούλη να μην φτάνει για το προβάδισμα των Κρητικών στο Παγκρήτιο υπό την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Εκπλήξεις από Καραγεωργίου και Κωστένογλου

Αρκετές εκπλήξεις στις ενδεκάδες των δυο ομάδων καθώς τόσο ο Νίκος Καραγεωργίου όσο και ο Νίκος Κωστένογλου άφησαν εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές που αρχικά υπολογίζονταν για το σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής των Κρητικών δεν είχε ούτε στη 18άδα τους Βίσιο και Λεάλ με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους Πίρσον, κάτω από τα δοκάρια, και τους Τζανακάκη, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι και Σαρρή από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Μπέτο, Ολίσε και Κυριακίδης ενώ μπροστά τους κινήθηκαν οι Φραγκουλάκης και Κουτσιανικούλης με σκοπό να αποτελέσουν τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου Μπούντιμιρ.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της Ένωσης άφησε εκτός αποστολής τελικά τους Κώστα Μανωλά και Χουάν Κάλα με την επίσημη ενημέρωση από τους «κιτρινόμαυρους» να κάνει λόγο για ενοχλήσεις των δυο αμυντικών οι οποίες τους κράτησαν εν τέλει στην εξέδρα.

Έτσι, κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ ήταν ο Αραμπατζής με τους Λαγό, Δέλλα, Μπουγαΐδη και Αργυρίου να παίρνουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή παρατάχθηκαν οι Βάργκας και Ρίκκα με τον Κλωναρίδη να κινείται στο αριστερό άκρο, τον Σιαλμά στο δεξί και τον Χοσέ Κάρλος να είναι πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Νίκο Λλυμπερόπουλο.

Απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο…

Το πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο ήταν ένα από τα χειρότερα του φετινού πρωταθλήματος συνολικά και όχι μόνο στους αγώνες των δυο ομάδων. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που αρχικά θέλησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή δεν της επέτρεψαν να απειλήσει την εστία του Πίρσον και να κάνει κάτι ουσιαστικό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Η μοναδική αξιόλογη φάση έγινε στο 22’ όταν ο Κλωναρίδης πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, βρέθηκε σε θέση βολής και με το δεξί έκανε σουτ που ανάγκασε τον Πίρσον να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση για να κρατήσει το «μηδέν». Οι Κρητικοί παράλληλα, παρά τα «κέφια» του Κουτσιανικούλη, δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αραμπατζή. Στη μοναδική φορά που το κατάφεραν σκόραραν, όμως ο Μπούντιμιρ στο 30’ είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και σωστά το γκολ ακυρώθηκε από τον Αρετόπουλο.

Η δράση στο δεύτερο…

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, η εικόνα του ματς άλλαξε αρκετά. Παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε στο Ηράκλειο και δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη και είχε θετική παρουσία, με τον Καφέ και τον Λυμπερόπουλο να βοηθούν αρκετά σε αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν στο 49’ αν ανοίξει το σκορ μετά το μπέρδεμα στην άμυνα του Εργοτέλη και το ωραίο πλασέ του Λυμπερόπουλου στη δεξιά γωνία του Πίρσον.

Από αυτό το σημείο κι έπειτα ωστόσο η… πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί με τον Κατσικοκέρη να δίνει βοήθειες στον Μπούντιμιρ στην επιθετική γραμμή και τον Κουτσιανικούλη να γίνεται πιο ουσιαστικός, οι Κρητικοί απείλησαν την εστία του Αραμπατζή κι είχαν καλές στιγμές στο 65’ όταν ο Κατσικοκέρης είχε καλό σουτ που κατέληξε λίγο έξω από την εστία της Ένωσης και το 73’ όταν ο Κυριακίδης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ωστόσο, μετά το εξαιρετικό «σόλο» του Κουτσιανικούλη, ο Κατσικοκέρης από το ύψος του πέναλτι δεν αστόχησε κι έφερε το ματς στα ίσα.

Στα τελευταία λεπτά και οι δυο ομάδες θέλησαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που δεδομένα θα έδινε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο κάτι η κούραση, κάτι τα νερά στον αγωνιστικό χώρο και πολύ περισσότερο οι κακές επιλογές τόσο των παικτών του Εργοτέλη όσο και αυτών της ΑΕΚ, δεν άφησαν περιθώρια για να γίνει η μεγάλη φάση και το παιχνίδι μοιραία τελείωσε ισόπαλο..

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_ERGOTELIS_AEK_210112{/akamai}

Θυμηθείτε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ.

«Κόλλησαν» στη βρο-Χ-ή Εργοτέλης και ΑΕΚ (photos+videos)



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved