Κωστένογλου: «Θα αποδυναμωθούμε»

Κωστένογλου: «Θα αποδυναμωθούμε»

Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο μετά τις αποχωρήσεις των Γκέντσογλου και Μπερνς.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται η ομάδα να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο.

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα, να μένεις έξω από έναν στόχο πάντα σε στεναχωρεί, ιδιαίτερα για την ΑΕΚ που έχει υψηλούς στόχους. Στη δεδομένη στιγμή, η περίπτωση του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολη και το κύπελλο ήταν ο βασικός στόχος μας. Η ομάδα είχε καλή εικόνα, ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα και δημιουργήθηκαν κάποιες καταστάσεις που άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Θα σταματήσω από εδώ και πέρα να μιλάω για τη διαιτησία, γιατί με κουράζει. Θα αποδέχομαι οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να απαντάω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εξ αρχής θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και αν έρθει μία σειρά νικών δεν πρέπει να μην ονειροβατούμε. Έτσι πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια. Η ομάδα έχει κάποιες αρχές και θεωρώ ότι είμαστε βελτιωμένοι. Όταν δεν σκοράρουμε όμως μας προβληματίζει. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τον ζήλο και την επιθυμία που έχουν οι παίκτες. Όταν δεν κερδίζεις όμως, αυτό δεν ταιριάζει στην ιστορία της ομάδας. Πρέπει να αξιολογούμε τις καταστάσεις όμως».

Για τους στόχους της ΑΕΚ είπε: «Θα έλεγα ότι ως βαθύτερο στόχο έχουμε να κερδίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε συνετοί ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Σαν μεγάλη ομάδα δεν μπορούμε να δεχτούμε την ήττα από οποιονδήποτε αντίπαλο. Με όποιον και αν παίζουμε είναι ντέρμπι. Αν δεν τον δεχτούμε αυτό θα βρισκόμαστε προ εκπλήξεων. Θα δώσουμε και άλλες ευκαιρίες σε νέα παιδία και από εκεί και πέρα ο στόχος είναι να αφήσουμε μία παρακαταθήκη στην ομάδα. Τι θα γίνει το καλοκαίρι το ξέρει η διοίκηση», είπε για να συνεχίσει:

«Είμαι κάθετος στο ότι δεν θα γίνει μεταγραφή για να επιβαρύνει τον σύλλογο. Δεν είμαι μόνο επαγγελματίας προπονητής αλλά έχω μάθει να είμαι και ένας διαχειριστής οικονομικών. Με λυπεί το γεγονός ότι ίσως αποδυναμωθεί και η ομάδα. Θα πρέπει να δεχτώ τα νέα δεδομένα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να συμβάλουν τα μέγιστα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα».

Τέλος για τον Σάββα Γκέντσογλου είπε: «Ο Γκέντσογλου μετά την παρουσία μου εδώ είχε ευκαιρίες να παίξει, αλλά τον κάλεσα στο γραφείο μου και του είπα ότι θα παίξει βασικός και αρνήθηκε. Μου ανέφερε ότι δεν νιώθει καλά ψυχολογικά και ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί μου. Εγώ δεν μπορώ να ζορίσω κάποιον να παίξει με αυτή τη φανέλα. Ζήτησα να γίνει ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα και δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Εύχομαι να κάνει μία λαμπρή καριέρα», κατέληξε.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved