Τεννές: «Ήμασταν άτυχοι στο τέλος»

Τεννές: «Ήμασταν άτυχοι στο τέλος»

Μια άτυχη στιγμή στέρησε δύο βαθμούς, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ, από τον Παναιτωλικό, στο χθεσινό (4/1) ματς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του είναι, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό, «Nova ΣΠΟΡ FM», ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, ο οποίος στάθηκε στην ατυχία αναφορικά με το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές:

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήμασταν, όμως και άτυχοι. Στο γκολ που δεχθήκαμε, στις καθυστερήσεις, ήταν, καθαρά, θέμα ατυχίας. Είχαμε κάνει μέχρι εκείνο το λεπτό μια πολύ καλή προσπάθεια και πήγε χαμένη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το μυαλό των ποδοσφαιριστών εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε τόσο καλά, μετά από 90’. Ήταν ένα λάθος του ακραίου αμυντικού μας, ο οποίος προφανώς ήταν κουρασμένος από την προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο διάστημα».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού:

«Έλειπαν δύο ποιοτικοί παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Λέτο και ο Κουίνσι και έτσι τα προβλήματα μας ήταν σαφώς λιγότερα. Έπρεπε να αποκλείσουμε τον Κατσουράνη και να σταματήσουμε το passing game ου Παναθηναϊκού».

Για τις απουσίες του Παναιτωλικού:

« Έλειψαν οι Χαριστέας και Θεοδωρίδης. Είναι παίκτες που μπορούσαν να βοηθήσουν, με την εμπειρίας τους».

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναιτωλικού:

«Το πλάνο που έχει σχεδιάσει η διοίκηση της ΠΑΕ με όλου μας, τους προπονητές, είναι του χρόνου να υπάρχουν στο ρόστερ τουλάχιστον 7-8 παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Γίνεται πολύ καλή δουλειά τόσο στην Κ20, όσο και στην Κ17. Η περιοχή του Αγρινίου βγάζει παίκτες, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις περιοχές που είναι παραμελημένες και φτωχές. Τα παιδιά ασχολούνται εδώ με το ποδόσφαιρο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα:

«Έχουμε πει με τη διοίκηση ότι πρέπει να γίνουν 2-3 προσθήκες,. Είμαστε ευχαριστημένοι από το ρόστερ, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει επιβάρυνση σε όλους τους παίκτες από τα συνεχή παιχνίδια. Θα χρειαστούμε, νομίζω, 2-3 παίκτες».

Για τα συμπεράσματά του για το διάστημα του πρώτου γύρου:

«Αν μπορούσα να προβλέψω και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, είναι θετικά. Δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και έχουμε μαζέψει τους πόντους που είχαμε σχεδιάσει στο ξεκίνημα της σεζόν».

Για το παιχνίδι που έχασε «τζάμπα» φέτος ο Παναιτωλικός:

«Νομίζω ότι χάσαμε τζάμπα το πρώτο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν πήραμε ούτε πόντο».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved