Η τροπολογία ανοίγει το δρόμο...

Η τροπολογία ανοίγει το δρόμο...

Με την ψήφιση της τροπολογίας για την επένδυση μη Ευρωπαίων πολιτών σε ΠΑΕ, ανοίγει διάπλατα και ο δρόμος για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό...

Και όπως προκύπτει από πληροφορίες που έρχονται για την πρόταση Νο 2 των Αράβων επενδυτών, αυτή συνδέεται άμεσα με την ψήφιση της τροπολογίας, αφού ισχυρίζονται πως μόλις αυτή περάσει από τη Βουλή θα είναι άμεσα διαθέσιμα τα 15 εκ. ευρώ για να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι επαφές που έγιναν από ανθρώπους της πλευράς του Τζίγκερ με εκείνους των επενδυτών από τη Σαουδική Αραβία έδειξαν ότι η πρόταση που έχει σταλεί είναι απολύτως σε ισχύ αυτόματα με την ψηφιση της τροπολογίας για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο. Τα στοιχεία που έχουν δώσει με την  αποστολή της πρότασης, εστω και μέσω ανεπίσημων πληροφοριών προς το παρόν, δεν φαίνεται να προκύπτουν ανακόλουθα με την πραγματικότητα.

Με ξεκάθαρο τρόπο αυτό που προκύπτει είναι πως καμία διάθεση δεν υπάρχει για την ύπαρξη μεσοβέζικης λύσης στο ιδιοκτησιακό ή και το διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στόχος του Τζίγκερ είναι να προκύψει οριστική λύση ταυτόχρονα με την ψήφιση της τροπολογίας και από τη στιγμή που οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν την ίδια πρόθεση, τότε αναμένεται να αποδεσμευτούν τα χρήματα και εφόσον το πράξουν, να πάρουν το πακέτο των μετοχών που σήμερα ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών, λοιπόν, είναι σε απόλυτη ισχύ. Τα λεφτά έχουν εμφανιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Βαρδινογιάννη συνεχίζει να συγκεντρώνει τα στοιχεία που απαιτούνται για τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας στην Βουλή των Ελλήνων, η ψήφιση της τροπολογίας και εν συνεχεία η έμπρακτη ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά των νέων επενδυτών να βάλουν τα χρήματα που έχουν εμφανίσει στα τραπεζικά έγγραφά τους, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής, η πρόθεση που έχουν δείξει προς την πλευρά Βαρδινογιάννη είναι ότι θα το πράξουν. Αρκεί, να ξεπεραστεί το εμπόδιο που υπήρχε και δεν ήταν άλλο από τη μη ψήφιση της τροπολογίας. Γι' αυτό και ο ίδιος ο Τζίγκερ δεν έχει, αυτή τη χρονική στιγμή, λόγους να είναι αρνητικός απέναντι στους μοναδικούς ενδιαφερομένους για να επενδύσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αλλωστε, από τη στιγμή που κατατέθηκε το νομοσχέδιο και η σχετική τροπολογία, είναι θέμα ημερών η ψήφισή της από τη Βουλή.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved