Μνήμες από τον τελικό Κυπέλλου στο Περιστέρι

Μνήμες από τον τελικό Κυπέλλου στο Περιστέρι

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 14ης αγωνιστικής της Super League.

{textlink02}

Στο Περιστέρι, στις 17:15 το «συγκρότημα» του Γιώργου θα υποδεχθεί του Κυπελλούχους Ελλάδας για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και όπως είναι φυσικό, η αναμέτρηση… ξυπνάει μνήμες από τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από εκεί και πέρα, στις 19:30 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρόγραμμα της Κυριακής (18/12) θα «ανοίξει» στο Καυτανζόγλειο στις 15:00, με τη Δόξα Δράμας να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα στην Κέρκυρα. Τέλος, στις 17:15 ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΟΚ 15:00 (LIVE)

Η Δόξα Δράμας δεν έχει καθόλου καλό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις της στην Super League, καθώς έπειτα από έξι αγωνιστικές μετράει μόλις έναν βαθμό και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα περιθώρια έχουν στενέψει κατά πολύ.

Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς για την 14η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ψυχογιό, Μπριλάκη, Καπέλ και Στεργιανό, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την ισοπαλία με την Ρούμπιν Καζάν, που του έδωσε την πρωτιά στον όμιλο του Europa League, ωστόσο τη χαρά της πρόκρισης… διαδέχθηκε ο προβληματισμός της κλήρωσης απέναντι στην Ουντινέζε. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας διαταράχθηκε από τη… σκέψη αποχώρησης του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, όλα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα και το μυαλό στρέφεται στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο (17/12) παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ μετά το τέλος, ο Ρουμάνος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν οι Χαλκιάς, Σπαντάτσιο, Κοντρέρας και Παπάζογλου, εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Τα πλάνα των προπονητών:

Doxa-PAOK

ΟΦΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 15:00 (LIVE)

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα υποδεχθεί τους «Φαίακες» ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και να αποδείξουν πως η εικόνα τους απέναντι στα «καναρίνια» της Αιτωλοακαρνανίας, ήταν απλά ένα… διάλλειμα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει μερικούς λόγους για να πονοκεφαλιάζει, μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζόρντι Λόπεθ, όπως και στον τραυματία Ζαχαράκη, ενώ ο Παπουλής που μετέχει στην αποστολή, θεωρείται αμφίβολος. Αντίθετα, στους εκλεκτούς του «Αλενατόρε» είναι ο Μπούρμπος, έπειτα από 4 μήνες.

Επιχείρηση ανόρθωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας είχαμε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας από τον Χάβι Γκραθία. Ο Ισπανός τεχνικός διαπίστωσε πως η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι στην καλύτερη… τιμή της και γνωρίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη μπορεί να αλλάξει εντελώς τα πράγματα.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητής των «Φαιάκων» ακούει στο όνομα του Δημήτρη Κοντοδήμου, ο οποίος υποφέρει από θλάση έμεινε στο νησί του Ιονίου και ο Σακελλαρίου εμφανίζεται ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του.

Τα πλάνα των προπονητών:

OFI-Kerkira

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 (LIVE)

Τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναζητά ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και το… τρίποντο αποτελεί «μονόδρομο», προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει με καλύτερο ηθικό στη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με τους Αγρινιώτες τον Μανώλη Παπαστεριανό, όπως και τον Ακόστα, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σανκαρέ, Γκαρσία, Γιάκομπ, Πορτίγια και Γιακούμποβιτς.

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναιτωλικού. Τα «καναρίνια» του Μπάμπη Τεννέ δεν θέλουν με τίποτα να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν στην προηγούμενη… επίσκεψή τους στην πόλη της Μακεδονίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν ηττήθηκαν με 3-0.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο ματς με τον Άρη θα επιστρέψει στο «Κλ. Βικελίδης», ο Άγγελος Χαριστέας.

Τα πλάνα των προπονητών:

Aris-Panaitolikos

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ 17:15 (LIVE)

Πολύ κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μεταξύ του ζευγαριού του τελικού Κυπέλλου της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Στον Ατρόμητο θα ήθελαν… εκδίκηση, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Γιώργος Δώνης κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Ένωση, χωρίς να έχει κάποιον «πονοκέφαλο», πέραν του Φυτανίδη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Καραγκούνης, που είχε μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση.

Στην αντίπερα… όχθη, η ΑΕΚ των πολλών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων, έχει… βαλθεί να «τρελάνει» κόσμο με τις εμφανίσεις της, όπως αυτή της Τετάρτης κόντρα στην Στουρμ Γκρατς στην τελευταία αγωνιστική του Europa League και τώρα στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει στη διάθεσή του για το ματς του Περιστερίου τον ανέτοιμο Καφέ, αλλά και τους τραυματίες Λεονάρντο, Δέλλα, Λαγό, Εγγλέζου, Γκούντγιονσεν, αλλά και τον Βάργκας που έχει πάρει ειδική άδεια. Αντίθετα, επιστρέφει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Τα πλάνα των προπονητών:

Atromitos-AEK

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:30 (LIVE)

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα «κλείνει» το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, θέλουν το «τρίποντο» κόντρα στους Ηπειρώτες, ούτως ώστε να παραμείνουν στην κορυφή, ενόψει της διακοπής για τα Χριστούγεννα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση το Σάββατο (17/12) τους Χολέμπας και Γέστε να μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που του δίνει λύσεις για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους», οι οποίοι είχαν αποσπάσει την ισοπαλία με 2-2 στη προηγούμενη «επίσκεψή» τους στο φαληρικό γήπεδο. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα, αλλά και οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Φέισα και Μακούν.

Να επαναλάβει την… επιτυχία προ διετίας θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Πειραιά, για την 14η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Ηπείρου προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα για να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2011.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, είδε τον Εμιλιάνο Βίλα να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην αποστολή, εν αντιθέσει με τους Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Κουέβας και Ταμπάσης.

Τα πλάνα των προπονητών:

Osfp-PAS



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved