Ο Κοστάντσο και η ενίσχυση…

Ο Κοστάντσο και η ενίσχυση…

Την επόμενη… μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν στον Ολυμπιακό, αν και βρισκόμαστε στα μέσα του Δεκεμβρίου.

{textlink02}

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή (18/12) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκονται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση του «Γολγοθά» με τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο οποίος θα… τερματιστεί κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, από την στιγμή που πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τα… βήματά τους, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια, μια και πέραν των υποχρεώσεων εντός των «τειχών», υπάρχει και το Europa League.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού στην Ευρώπη θα γίνει την Παρασκευή (16/12), όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους για τους «32», αλλά και το ζευγάρι που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια, σε περίπτωση πρόκρισης.

Μάλιστα, από την κλήρωση της Παρασκευής θα εξαρτηθεί και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού σε περίπτωση που η τύχη είναι με το… μέρος των Πρωταθλητών Ελλάδας, είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών.

Βασικός στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο τερματοφύλακας, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στην υπόθεση του Φράνκο Κοστάντσο. Ο Αργεντινός δεν έχει πολλούς… θαυμαστές εντός της πλατείας Αλεξάνδρας και σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την λύση της συνεργασίας.

Κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο, μια και ο πρώην πορτιέρο της Βασιλείας δεσμεύεται με «κλειστό» συμβόλαιο και οι απολαβές του είναι υψηλές. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτές τις μέρες, με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ομάδα, η οποία θα είναι διαθέσιμη να καλύψει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα.

Ένας ακόμα τομέας που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, είναι και η θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού. Οι επιλογές στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι λιγότερες απ’ ότι την ανάλογη περίοδο του καλοκαιριού και για τον λόγο αυτό, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει έρευνα με παίκτες που έχουν προταθεί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Αντίθετα, οι άνθρωποι του συλλόγου του «λιμανιού» πολύ δύσκολα θα κινηθούν για την ενίσχυση της επίθεσης, μια και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η επιστροφή του Ντιόγκο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν τη νέα χρονιά με πληθώρα επιλογών στην γραμμή κρούσης, ειδικά μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκο Πάντελιτς και του Κέβιν Μιραλάς.

Βέβαια, τον πρώτο λόγο για όλες τις κινήσεις της ομάδας, κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει πάρει «εν λευκώ» τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για τον λόγο αυτό, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και με την επιστροφή του θα δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις που απασχολούν την ομάδα του Πειραιά.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved