Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πρίγκιπα»

Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πρίγκιπα»

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου αναφορικά με την πρόταση του πρίγκιπα και τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα.

{textlink02}

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», επισήμανε πως αν υπήρχε απτό ενδιαφέρον από τον πρίγκιπα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έφερνε την πρόταση στο ΔΣ προς συζήτηση, ενώ τόνισε πως όνο με θαύμα θα γίνει το περίφημο ντιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου:

Για την υπόθεση Τσάκα: «Δεν περιμένει πολύς κόσμος να δει πράγματα απ' την υπόθεση Τσάκα. Η αλήθεια είναι  ότι έχω μία κρυφή ελπίδα μήπως γίνει το θαύμα, αλλά επειδή θαύματα δε γίνονται, νομίζω ότι δε θα γίνει τίποτα. Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε ο κ. Τσάκας με μία επιστολή, το κατάλαβα αυτό. Αύριο, για παράδειγμα, τι θα αλλάξει; Ο νόμος του κ. Γερουλάνου, θα ξεκαθαρίσει αν θα περάσει, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Εκεί είναι που πατάει ο κ. Τσάκας».

Για το αν θα επιδειχθούν αύριο τα χρήματα από την πριγκιπική πλευρά: «Δεν κλειδώνει ακόμα και να επιδειχθούν τα χρήματα το deal. Κλειδώνει μόνο αν κατατεθούν 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και άλλα 50 εκατομμύρια μπουν σε ειδικό λογαριασμό. Μόνο τότε μπορεί να πάρει κάποιος και το ποσοστό 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη και να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η υπόθεση με το MOU πλέον έχει τελειώσει. Ο κ. Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο. Τώρα τις ενεργοποίησε για να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν λοιπόν ο πρίγκιπας βάλει 15+50 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όχι όμως στα χαρτιά, αλλά στην πράξη. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει δεσμευθεί για πολλά πράγματα ο κ. Τσάκας και μάλιστα πολλές φορές. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή δεσμεύθηκε και για το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας. Με τι αποδείξεις να περιμένω, αύριο Τρίτη, κάτι από τον πρίγκιπα;»

Για το τι κέρδισε ο Τσάκας απ' αυτό το τρίμηνο και τη συνεχή προβολή του: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διαλαλούν ότι είναι καλοί προπονητές, όπως βέβαια και καλοί μάνατζερ. Ο κ. Τσάκας κερδίζει τρεις μήνες δημοσιότητας. Ασχολούνται όλα τα μέσα με τον Τσάκα. Αυτό είναι μια ικανοποίηση. Αν δεν πάει καλά η δουλειά θα πάει στην Καβάλα και δεν πρόκειται ν' αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένας πρίγκιπας που δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Τσάκας δεν μας έχει δείξει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Έχετε καμία απόδειξη, και όχι ένδειξη, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον πρίγκιπα; Υπάρχουν πρίγκιπες, οι οποίοι έχουν μία βαρύτητα και άλλοι που δεν την έχουν. Στη Σαουδική Αραβία θα βρείτε πρίγκιπες πολλούς. Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποφασίσαμε να μην πάρουμε την ευθύνη να απορρίψουμε την πρόταση που έφερε ο Τσάκας, γιατί αν μία στο εκατομμύριο υφίσταται πριγκιπικό ενδιαφέρον θα δημιουργούσαμε πρόβλημα. Πριν δεκαπέντε μέρες ο κ. Βαρδινογιάννης βγήκε και είπε ότι δεν μίλησε με κανένα πρίγκιπα και κανένα Τσάκα. Μόνο οι δικηγόροι μιλάνε. Αν ίσχυε κάτι άλλο, ο ίδιος ο κ. Βαρδινογιάννης θα έφερνε στο Διοικητικό Συμβούλιο την πρόταση για να συζητηθεί και να πάρουμε μία οριστική απόφαση. Αφού όμως δεν υπάρχει κάτι, γιατί να ασχοληθεί ο κ. Βαρδινογιάννης;».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved