Νικολαΐδης: «Ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες...»

Νικολαΐδης: «Ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες...»

Ως «ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες και να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται» χαρακτήρισε το όλο θέμα που προέκυψε με την αγωγή του Λάμπρου Σκόρδα στη Λέσχη Φίλων Άρη ο αντιπρόεδρος της και Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

{textlink02}

Ο Νικολαΐδης φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Libero 107.4», όπου σχολίασε την αγωγή Σκόρδα υποστηρίζοντας πως ο πρώην πρόεδρος του Άρη «στεναχωριέται που δεν μπορεί να έχει το αξίωμα που είχε και προσπαθεί να τραβήξει με όποιον τρόπο μπορεί την προσοχή», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης:

Για το τι κάνει τώρα:
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πιο δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας. Είμαι δηλαδή στο στάδιο που παρακαλάς όταν τελειώσει η προπόνηση να αργήσει να έρθει η επόμενη για να ξεκουραστείς. Εγώ ετοιμάζομαι για ένα μίτινγκ γύρω στον Μάρτιο, στην συνέχεια έχω ένα Πανευρωπαϊκό τον Μάιο στο Μάντσεστερ με στόχο το χρυσό ενώ το καλοκαίρι έχουμε τους Ολυμπιακούς».

Για την αγωγή του κ. Σκόρδα:
«Για εμάς αυτό είναι δικαίωση σχετικά με το ποιόν του κ. Σκόρδα. Η ομάδα ήταν σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και με το που άρχισε να βρίσκει τον αγωνιστικό της μπούσουλα βρέθηκε κάτι καινούριο για να ασχολούμαστε. Εμάς στόχος μας ήταν και θα είναι η ενότητα του συλλόγου μέσα από την λέσχη άσχετα αν άλλοι κάνουν διάφορα γιατί απλά θέλουνε να εκλεγούνε και καλά κάνουν με οποιονδήποτε τρόπο».

Για το ότι μίλησε περί δικαίωσης:
«Ακόμα και στη συνέλευση είχαμε πει πως υπάρχουν συμπεριφορές που δεν συνάδουν σε σωστή αντιμετώπιση από την μεριά κάποιων».

Για το ότι η αγωγή γίνεται από άνθρωπο που ήταν πρόεδρος στον Άρη και εκ των ιδρυτών της Λέσχης:
«Ο κ. Σκόρδας ήταν ένας εκ των ιδρυτών την Λέσχης αλλά έχει σημασία ο ρόλος που ήθελε αυτός να έχει. Παλαιότερα ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούσε η Λέσχη ήταν για κάποιες μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν. Ήταν απλά ένα «χειροκροτητήριο» καθώς δεν το χρησιμοποιούσαν για τίποτα άλλο.

Πάντως εμάς όλο αυτό δεν μας εμπνέει καμία ανησυχία καθώς έχουμε καταφέρει να τριπλασιάσουμε τα μέλη της λέσχης και να τους κάνουμε ακόμα πιο συνειδητοποιημένους από ότι ήταν πριν. Συνεπώς όλο αυτό δείχνει την ανοδική πορεία του φορέα.

Επίσης μέσα στην αγωγή υπάρχουν πολλές ασάφειες. Πάντως όλα τα χαρτιά που χρειάζονται εμείς τα έχουμε ήδη μαζέψει έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για ότι και αν χρειαστεί. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει το τι γίνεται.

Δεν είναι κόπος για εμάς να δείξουμε το τι γίνεται μέσα στην Λέσχη καθώς όλα είναι αρχειοθετημένα. Πάντως αυτό όλο δεν μπορεί να θεωρηθεί λήξαν από τον κόσμο γιατί από εκεί φαίνεται ποιος θέλει να κερδίσει από την Λέσχη. Υπάρχουν επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το όνομα του Άρη για να βγάλουν χρήματα».

Για το αν θα κινηθούν στην Λέσχη νομικά:
«Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα και αυτό γιατί δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Λέσχη και δεν θέλω να πω ασάφειες. Πάντως είναι ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες και να καταλάβει ο κόσμος το τι γίνεται».

Για το ότι η αγωγή την έκανε ο κ. Σκόρδας και ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος:
«Προφανώς ο κ. Σκόρδας στεναχωριέται που δεν μπορεί να έχει το αξίωμα που είχε και προσπαθεί να τραβήξει με όποιον τρόπο μπορεί την προσοχή».

Κλείνοντας ο κ. Νικολαΐδης τοποθετήθηκε και για την ομάδα λέγοντας:
«Όπως εγώ έτσι και όλος ο κόσμος πήραμε μια ανάσα από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. Είδαμε μέσα στο γήπεδο αυτό που ζητούσαμε όλη την χρονιά. Η ομάδα είχε ένα συμπαγές πλάνο και ήθελε την νίκη και μόνο. Ο προπονητής που ήρθε έχει κάνει καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved