Βαδίζει ενωμένη η Δόξα Δράμας

Βαδίζει ενωμένη η Δόξα Δράμας

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο και σημείωσε ότι «ήρθε η ώρα οι μαυραετοί να φτερουγίσουν ξανα».

Σε ανακοίνωση του ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανέφερε:

«Η ομάδα- θρύλος, η ομάδα της καρδιάς μας , η μοναδική ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανήκει πλέον στην κορυφαία κατηγορία. Μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις , που αποτέλεσαν μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ήλθε η δικαίωση ! Κι αυτό που δε μας επέτρεψαν να το κατακτήσουμε με τη λήξη του πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή των play –off , το κατακτήσαμε τώρα. Κι έχει μεγάλη σημασία αυτή η κατάκτηση, γιατί η εποχή της πλήρους ανυποληψίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου άφησε τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανέγγιχτη.

Μετά τα πέτρινα χρόνια, την εποχή της ανυπαρξίας και της απαξίωσης ήλθε η ώρα οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ . Η ΔΟΞΑ δείχνει το δρόμο και τον τρόπο στη Δραμινή Κοινωνία. Είναι καιρός για την πόλη και τους ανθρώπους της να νοιώσουν αισιοδοξία. Η Δράμα ζει στιγμές ποδοσφαιρικής και όχι μόνο ανάτασης.

Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών του κορυφαίου πρωταθλήματος. Δυσκολιών, που εντείνονται από την εξωφρενική καθυστέρηση των διαδικασιών ανόδου. Δυσκολιών , που οξύνονται από την ακαταλληλότητα του γηπέδου. Δυσκολιών, που αναπαράγονται από την τραγική κατάσταση της κοινωνίας μας.

Αλλά έχουμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τις δυσκολίες αυτές. Ενωμένοι, συσπειρωμένοι γύρω από την ομάδα, αποφασισμένοι μέχρι τον τελευταίο Δραμινό, να αποδείξουμε , ότι δίκαια κατακτήσαμε την άνοδο, στρατευόμαστε όλοι μας στην προσπάθεια αυτή!

Και ξέρουμε ότι στο τέλος ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΟΥΝ ΨΗΛΑ».

Επίσης, το ΔΣ του ΓΣ εξέφρασε τα συγχαρητήρια για την άνοδο και σε ανακοίνωσή του σημείωσε:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους Ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ για την άνοδο της ομάδας στη Μεγάλη Κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή, που προήλθε μετά από συνεχή προσπάθεια όλων σας, δικαίωσε τον πόθο και την ελπίδα όλων των φιλάθλων της ομάδας μας.

Σήμερα, μετά από απουσία πολλών ετών η ΔΟΞΑ επανέρχεται στον φυσικό της χώρο και ξανακάνει όλους τους Δραμινούς περήφανους. Αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους τους Έλληνες, οι Δοξαίοι απολαμβάνουμε μια σπίθα χαράς.

Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα σταθεί αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια της ΠΑΕ ΔΟΞΑ στη νέα κατηγορία και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τόσο τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. όσο και τους ποδοσφαιριστές».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved