«Έρχεται ο πρίγκιπας μετά τις υπογραφές»

«Έρχεται ο πρίγκιπας μετά τις υπογραφές»

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έστειλε μήνυμα μέσω του άμεσου συνεργάτη του, Μοχάμεντ Μπάσεμ, τονίζοντας ότι θέλει να ευχαριστήσει και να δώσει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όταν αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Την άφιξή του στην Αθήνα μετά την υπογραφή του MoU ανακοίνωσε ο συνεργάτης του πρίγκιπα.

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς και αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι ναι, θα είμαστε εκεί πολύ σύντομα, όταν όλα ξεκαθαρίσουν με το Memorandum Of Understanding και με τα επίσημα έγγραφα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, Τότε ναι, υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν όλο και πιο πολλοί οπαδοί, από πολλά σημεία του κόσμου για τον καλύτερο σύλλογο», ήταν το μήνυμα του πρίγκιπα μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης όπου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα, έγινε γνωστό πως ο Σουλτάν Αλ Σαούντ παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη μέσω δορυφορικής σύνδεσης του «Αl jazeera» ενώ έχει ορίσει τον Αναστάσιο Μπερέτα υπεύθυνο για να «τρέξει» τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν υπογραφεί το MoU μεταξύ των δυο πλευρών. Όταν αυτό συμβεί, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Μπάσεμτ, ο πρίγκιπας θα έρθει στην Αθήνα έτσι ώστε να αναλάβει οριστικά τις τύχες της ομάδας και να προχωρήσει το πλάνο που ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει με τους συνεργάτες του για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του:

«Αρχικά θα ήθελα να σας χαιρετίσω στην Ελλάδα και να χαιρετίσω όλους όσοι παρακολουθούν την τηλεόραση της Nova. Στη συνέχεια θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα για τη νίκη και αυτό φυσικά είναι το μήνυμα που μεταφέρω από τον Πρίγκιπα σε όλη την ομάδα και τους οπαδούς.

Ιδιαίτερα στους παίκτες που αγωνίστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στο χθεσινό παιχνίδι, όπως ο Λέτο,ο Κουίνσι, ο Σιμάο, αλλά φυσικά και σε όλη την ομάδα. Αναφορικά με τον κόσμο, η αυτού υψηλότης θέλει να τους πει, ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τα επίσημα έγγραφα και τα συμβόλαια με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και θα προσπαθήσει η πλευρά μας να γίνει το συντομότερο δυνατόν, τότε θα έρθει στην Ελλάδα πολύ σύντομα.

Αυτή τη στιγμή αναλύουμε κάποια σημεία των συμβολαίων και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει τα συμβόλαια και να ασχοληθεί άμεσα με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε άσχημα νέα για όλους( στη Σαουδική Αραβία) και για τον Πρίγκιπα, όμως δεν ξέχασε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι ακόμα και στη χειρότερη στιγμή που βιώνει, δεν ξεχνά την ομάδα, τους έχει στο μυαλό του και εύχεται πάντα για το καλύτερο».

Ο κ. Τσάκας μας ανέφερε ότι απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει συμφωνία για το Memorandum Of Understanding. Εκτιμάτε ότι σύντομα θα επιτευχθεί συμφωνία;

«Ελπίζω ότι η επεξεργασία των σημείων θα κρατήσει λιγότερο από μια εβδομάδα. Φυσικά αυτή τη στιγμή, έχουμε ένα πολύ ξεκάθαρο πλάνο για την ομάδα. Πραγματικά απολογούμαστε, γιατί δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τα σχέδια μας, αν πρώτα δεν υπογραφεί το τελικό συμβόλαιο. Και δεν μπορεί να γίνει, πριν τη μεταβίβαση των μετοχών στον Πρίγκιπα. Όμως αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όταν ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μεταξύ της πλευράς μας και της πλευράς του κ. Βαρδινογιάννη, θα είμαστε στην Ελλάδα. Είτε θα είναι εντός δύο ημερών, είτε εντός μιας εβδομάδας. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα έρθουμε εκεί».

Σε ποια σημεία υπάρχει διαφωνία;

«Όλα βαίνουν καλώς, υπάρχουν απλά κάποιες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δικηγόρων για να καθοριστούν τα επίσημα σημεία της συμφωνίας και να διασφαλιστούν τόσο τα δικαιώματα του συλλόγου, όσο και της αυτού υψηλότητας».

Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς και αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι ναι, θα είμαστε εκεί πολύ σύντομα, όταν όλα ξεκαθαρίσουν με το Memorandum Of Understanding και με τα επίσημα έγγραφα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, Τότε ναι, υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν όλο και πιο πολλοί οπαδοί, από πολλά σημεία του κόσμου για τον καλύτερο σύλλογο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved