Έχει έτοιμο το ΔΣ ο πρίγκιπας!

Έχει έτοιμο το ΔΣ ο πρίγκιπας!

Μπορεί η κωλυσιεργία στην μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Αλ Σαούντ να έχει ανησυχήσει πολλούς, ωστόσο η πλευρά του Σαουδάραβα φαίνεται βέβαιη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει – σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports – έτοιμο και το ΔΣ της επόμενης μέρας.

Εκτός του Βλάση Τσάκα που αναμενόμενα θα έχει θέση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μόλις ο πρίγκιπας Σουλτάν πάρει στην κατοχή του το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα υπάρχουν άλλα οκτώ μέλη στο ΔΣ του «τριφυλλιού» στη νέα εποχή. Αυτό που έχει γίνει άλλωστε ξεκάθαρο από την πλευρά του Σαουδάραβα είναι ότι δε θα υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών έτσι ώστε να αποφευχθούν τα φαινόμενα των συγκρούσεων και των εντάσεων που υπήρχαν στην εποχή της πολυμετοχικότητας.

Ο ρόλος του Μπάσεμ

Στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο, θα έχει σημαντικό ρόλο και ο άμεσος συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ. Το «δεξί χέρι» του Σαουδάραβα θα είναι ένα από τα τρία μέλη που θα έρθουν από την αραβική χώρα για να πάρουν θέση στο ΔΣ και αναμένεται να έχει αρκετό… φόρτο εργασίας όντας ένας εκ των άμεσων συνεργατών του πρίγκιπα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι θέληση της πλευράς του πρίγκιπα ήταν να έχει θέση στην ΠΑΕ και ο οικονομικός και νομικός του σύμβουλος, Καλέμπ Κακτάνι, που είναι στην Ελλάδα και ασχολείται με τα της μεταβίβασης, ωστόσο οι πολλές του υποχρεώσεις στη Σαουδική Αραβία δεν του επιτρέπουν να πάρει αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports θα υπάρχει ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και θα προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, ενώ θέση στο ΔΣ θα πάρουν πέντε Έλληνες που έχουν μεν σχέση με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν είχαν καμία ανάμιξη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ούτε στην εποχή Βαρδινογιάννη, ούτε στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Εξαίρεση σε αυτό μπορεί να αποτελέσει η περίπτωση να πάρει την μία εκ των πέντε θέσεων που αντιστοιχούν σε Έλληνες, ένας παλαίμαχος της ομάδας ωστόσο αυτό ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά.

Αισιοδοξούν απόλυτα

Όσο για την εύλογη απορία που μπορεί να έχει κανείς, δηλαδή το πώς η πλευρά του πρίγκιπα σχεδιάζει το ΔΣ χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, η απάντηση έρχεται από την απόλυτη αισιοδοξία που έχει η πλευρά του Σαουδάραβα. Όπως ανέφερε και χθες ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας, οι δυο όροι που έχει θέσει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν είναι τέτοιοι που να μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη συμφωνία και εκφράζεται η άποψη ότι ως την Τετάρτη (26/10) θα έχουν μπει οι υπογραφές στο MoU για να τελειώσει το θέμα.

Όσο για την άφιξη του πρίγκιπα, αυτή αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Το απρόοπτο με τον θάνατο του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας και η καθυστέρηση στην σύνταξη και υπογραφή του MoU δεν επέτρεψαν στον πρίγκιπα να έρθει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο οποίο και είχε εκφράσει την επιθυμία να έρθει. Όλα δείχνουν ότι ο πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και αν του δοθεί η δυνατότητα θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δει την αναμέτρηση των «πρασίνων» με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved