Μήνυμα στήριξης σε Τσιώλη

Μήνυμα στήριξης σε Τσιώλη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης του Άρη απολαμβάνει ο Σάκης Τσιώλης, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Ηλίας Πόππης.

Ο Β’ αντιπρόεδρος των Θεσσαλονικέων, σε συνέντευξή του στο «Άρης FM» τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Έλληνα τεχνικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

«Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα και με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και αλλιώς έχουν εξελιχθεί μέχρι στιγμής. Συμμεριζόμαστε την στεναχώρια του κόσμου γιατί είμαστε κομμάτι του. Το καλοκαίρι στήσαμε την ομάδα, κάναμε και τις τέσσερις προσθήκες και περιμέναμε μια διαφορετική εικόνα. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Πόππη.

Και συνέχισε: «Σαν διοίκηση εμπιστευόμαστε απεριόριστα τον προπονητή και το υπάρχον ρόστερ, το οποίο για μένα είναι στα δύο καλύτερα της Ελλάδας. Εκτός από κακοπροαίρετες φωνές κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του. Σύντομα τα πράγματα θα διορθωθούν και θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευτυχώς υπάρχει διακοπή λόγω της Εθνικής. Μέσα σε αυτό το διάστημα πιστεύω ότι η ομάδα θα δουλέψει ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια. Μετά από τον αγώνα συζητήσαμε με τον προπονητή, κάτι που κάνουμε σε καθημερινή βάση. Έχουν επισημανθεί ορισμένα πράγματα που δεν είναι όπως τα θέλουμε. Είχαμε χθες και τη διαβεβαίωση από τους παίκτες ότι η ομάδα δεν θα ξαναπαρουσιάσει αυτή η την εικόνα.

Δεν έχει χαθεί τίποτα. Για μένα δεν μείναμε πίσω στην βαθμολογία. Εύκολα μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά. Δεν έχει βρει ρυθμό με τις μέχρι τώρα διακοπές. Είναι μια δικαιολογία για τους παίκτες αλλά δεν την επικαλούμαστε».

Όσον αφορά σε σενάρια που ανέφεραν ενδεχόμενη αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, απάντησε: «Ο προπονητής έχει την αμέριστη συμπαράστασης της διοίκησης. Όλα τα αλλά λέγονται εκ του πονηρού. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του για τον προπονητή, αλλά δημιουργούνται προβλήματα χωρίς λόγο».

Για τον αν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής κρούσματα απειθαρχίας, ανέφερε: «Υπήρξαν κάποια. Η διοίκηση για όσα λαμβάνει γνώση, επιβάλει ποινές. Αυτές όμως δεν είναι πάντα ανακοινώσιμες. Ξέρουμε κάποια πράγματα που έχουν γίνει. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμα πιο σκληροί γιατί η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά».

Ερωτηθείς αν δημιουργήθηκαν επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ο Ηλίας Πόππης, ανέφερε: «Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Οι φίλαθλοι, οι οποίοι έχουν δείξει μια απίστευτη ωριμότητα, ήταν προβληματισμένοι από το αποτέλεσμα και ζήτησαν μια αντιπροσωπεία να μιλήσει στους παίκτες. Έγινε συζήτηση σε κόσμια πλαίσια στην οποία ήμασταν παρόντες και εμείς ως διοίκηση. Είπαν στους παίκτες τα παράπονα τους και τι περιμένουν από αυτούς. Όλα έγιναν πολιτισμένα».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο Β’ αντιπρόεδρος της ομάδας, έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω στο υλικό της ομάδας και στον προπονητή. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρει η ομάδα φόρα. Πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μεγάλες χαρές. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα διότι οι καλές μέρες είναι πολύ κοντά».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved