Κουτσιανικούλης: «Αργήσαμε να το πιστέψουμε...»

Κουτσιανικούλης: «Αργήσαμε να το πιστέψουμε...»

Αισιόδοξος για την επόμενη… μέρα του Εργοτέλη, αρκεί να παρουσιάζεται πιο αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό των αγώνων, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αποκλειστικά στο Onsports.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την στεναχώρια από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) ωστόσο, θεωρεί πως οι Κρητικοί μπορούν να κάνουν το… βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

- Ποια είναι η… γεύση που σας έχει αφήσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ακόμα μία φορά ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά από το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν το πιστεύαμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έρθει ούτε η νίκη, αλλά ούτε έστω ένας βαθμός».

- Ποια στοιχεία θα πρέπει να βελτιώσει ο Εργοτέλης και να μπαίνει δυνατά από την αρχή;

«Θα πρέπει να εμφανιζόμαστε πιο αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα θα πρέπει να πιστέψει τις δυνατότητές της και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει πολλά πράγματα».

- Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας;

«Βέβαια. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Το έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και η συνέχεια θα είναι καλύτερη για όλους».

- Πιστεύεις πως ο Εργοτέλης μπορεί να κάνει το… βήμα παραπάνω και να μπει στα play offs του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω πως η ομάδα ότι τη έχει την δυνατότητα, αρκεί να κάνει εμφανίσεις όπως στο δεύτερο ημίχρονο και να πιστέψει τις δυνατότητες της. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. με τον ΟΦΗ) ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».

- Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, ωστόσο έχουμε το… φαινόμενο των ρεπό, ελέω Α Ομάδας και Β Ομάδας. Αυτό πόσο επηρεάζει μια ομάδα;

«Είναι πολύ κακό. Είναι αρνητικό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα θέλει να αποκτήσει τον ρυθμό της, αλλά δεν της δίνεται η δυνατότητα. Αυτό είναι κακό κυρίως για τους ποδοσφαιριστές».

- Πως μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όταν αναγκάζεται να μείνει για μερικές εβδομάδες εκτός;

«Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και να παραμείνει σε φόρμα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι και μετά μένει εκτός, είναι πολύ δύσκολο θα επανέλθει».

- Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχουν δείγματα γραφής των ομάδων. Ποιες πιστεύεις πως θα «κοντραριστούν» για τον τίτλο του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή, δυνατές ομάδες είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτές οι δύο θα «παλέψουν» για το πρωτάθλημα. Πολλές πιθανότητες έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει υποχρεώσεις και θα μπορεί να εστιάσει το πρωτάθλημα».

- Αυτή την εβδομάδα οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται και πάλι στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων…

«Ελπίζω να πάνε καλά γιατί πρώτα απ’ όλα είναι ελληνικές ομάδες. Βέβαια, έχουν ένα δύσκολο έργο, καθώς έχουν δυνατές ομάδες στους ομίλους τους».

- Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες; Σκέφτεσαι μία νέα μεταγραφή από τον Εργοτέλη;

«Αρχικά θέλω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε με τον Εργοτέλη και να βρω τον ρυθμό μου. Αν καταφέρω να τον βρω και έρθει μια πρόταση, σίγουρα θα την εξετάσω».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved