Φυτανίδης: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Φυτανίδης: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως οι Περιστεριώτες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε την νίκη της ομάδας του επί του Άρη (1-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ μίλησε και για τους στόχους του Ατρόμητου στην φετινή σεζόν:

«Η φιλοσοφία του προπονητή μάς δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Σχετικά με την νίκη του Ατρόμητου: «Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα στο δεύτερο ημίχρονο, θα είχαμε πάρει πιο εύκολα τη νίκη. Απέναντί μας είχαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο και Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και δυναμώνει το πρεστίζ μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

«Εκείνο που προσπαθούμε εμείς είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Σε κάθε παιχνίδι ο Ατρόμητος θα παρουσιάζεται καλύτερος. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μας και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα σε κάποια σημεία του δεύτερο μέρους, θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα», πρόσθεσε ο έμπειρος αμυντικός.

Όσο για την εικόνα που παρουσίασαν οι Περιστεριώτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης, τόνισε: «Μας ζήτησε κάποια πράγματα ο κ. Δώνης. Ήθελε να έχουμε την κατοχή της μπάλας με σκοπό να τελειώσουμε πιο σωστά τις επιθέσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά δεν τα καταφέρναμε σε όλες τις φάσεις. Μας διευκόλυνε ο Άρης με την αποβολή του Σολτάνι. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την δουλειά του Γιώργου Δώνη: «Είμαστε μια ομάδα νέα με πολλά νέα πρόσωπα. Θέλουμε χρόνο για να δείξουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Κυρίως ζητάει να κυκλοφορούμε την μπάλα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας καλά αποτελέσματα. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να γίνει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα βελτιώνεται η ομάδα και θα παίρνουμε αποτελέσματα όπως το χθεσινό».

Σχετικά με τους στόχους του Ατρόμητου την φετινή σεζόν: «Είναι ένα στοίχημα για εμάς η φετινή σεζόν, ύστερα από την παρουσία της ομάδας στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι παρουσιαστεί μπροστά μας. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Προσωπικά, είμαι έτοιμος για πρωταθλητισμό και αυτό πιστεύω ότι θέλουν και οι συμπαίκτες μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν λέω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Αυτή η χρονιά είναι στοίχημα για εμένα. Η ομάδα του Ατρομήτου και η φιλοσοφία του προπονητή μάς δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Τέλος, ο Σωκράτης Φυτανίδης έκανε ένα σχόλιο για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική: «Υπάρχουν πολλές επιλογές στον πάγκο της ομάδας και έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε. Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν τη δυνατότητα να αναδεικνύεσαι και δείχνεις την αξία σου ως ποδοσφαιριστής. Εύχομαι το γήπεδο να γεμίσει από οπαδούς της ομάδας μας. Σε αυτά τα ματς δείχνεις τον χαρακτήρα σου ως ομάδα και από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνουν οι ομάδες».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved