«Να δώσετε λυσσαλέα πάλη»

«Να δώσετε λυσσαλέα πάλη»

Ο Δημήτρης Γόντικας έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (22/08) και ζήτησε από τους «πράσινους» να κάνουν κατάθεση ψυχής απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό των play off του Europa League.

Όπως είχε προαναγγελθεί, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην Παιανία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να τους αφυπνίσει και να χτυπήσει… «καμπανάκι» μετά την τραγική εμφάνιση και την βαριά ήττα στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι.

«Δεν υπάρχει θέμα κρίσης των ατομικών σας ικανοτήτων από τη διοίκηση, ξέρουμε όλοι ότι έχετε την κατάλληλη ποιότητα, πρέπει όμως να το δείξετε μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δούμε λυσσαλέα πάλη και κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Να δείξετε ότι έχετε τη θέληση να τα καταφέρετε και ότι κάνετε προσπάθεια».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε ακόμα πως: «Μας ενδιαφέρει πολύ να δούμε την προσέγγιση που θα έχετε σε αυτό τον αγώνα. Πρέπει να δείξετε ότι είστε ομάδα, μια ομάδα που θέλει να πάρει την πρόκριση και να προσπαθήσετε με όλες τις δυνάμεις σας για να τα καταφέρετε».

«Είστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνετε μέχρι ώρα. Πρέπει να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε, ότι αξίζετε περισσότερα. Δεν έχει χαθεί τίποτα και πρέπει να το παλέψετε μέχρι τέλους», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γόντικας κάνοντας ουσιαστικά την ομιλία του στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα όπου ναι μεν επέκρινε τους «πράσινους» για την ως τώρα παρουσία τους αλλά και τους προέτρεψε να δείξουν μέσα στο γήπεδο την αξία τους και να αντιστρέψουν με σκληρή δουλειά την κάκιστη εικόνα που έχουν ως τώρα στα επίσημα παιχνίδια του «τριφυλλιού».

Στην τακτική επικεντρώθηκε ο Φερέιρα

Όπως τόνισε και χθες (21/08) στους παίκτες του ο Πορτογάλος προπονητής, πιστεύει στην ανατροπή σε βάρος των Ισραηλινών και θέλει από τους «πράσινους» να δώσουν τα πάντα έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Για να συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη τακτική με τον Φερέιρα να δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι στην προπόνηση της Δευτέρας (22/08).

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι με έμφαση στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.{textlink}

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους απόντες, οι Στέργος Μαρίνος και Ματίας Μπιάρσμιρ προπονήθηκαν ατομικά, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς που όλα δείχνουν ότι θα τους στερήσουν τη συμμετοχή στον επαναληπτικό αγώνα με τους Ισραηλινούς.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved