Λάμψη «Λόλο» στη Νέα Σμύρνη!

Λάμψη «Λόλο» στη Νέα Σμύρνη!

Ικανοποίηση και πολλά χαμόγελα άφησε ο Πανιώνιος στην χθεσινή (13/08) φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1).

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν πως, παρά τις διοικητικές αναταραχές, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και στο ματς με τους «Αρκάδες», εκτός από τη νίκη, απέδωσαν κατά διαστήματα και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, πέτυχαν δύο τέρματα, ενώ και η καλή τους αμυντική συμπεριφορά δεν επέτρεψε στον Αστέρα να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία τους.

Ο «Λόλο» τον ανεβάζει επίπεδο

Η επιστροφή του Φαμπιάν Εστογιάνοφ στην «Πλατεία» μπορεί οικονομικά να αποτελεί «πονοκέφαλο» στην διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών. Παράλληλα, όμως, ανεβάζει την ομάδα επίπεδο, καθώς η ποιότητα του Ουρουγουανού είναι αναμφισβήτητη.

Ο «Λόλο» στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης ήταν χάρμα ιδέσθαι, με τους φιλάθλους του Πανιωνίου να μην σταματούν να τον αποθεώνουν.

Το παιχνίδι των «κυανέρυθρων» παιζόταν κατά κύριο λόγο από την δεξιά πλευρά με τον Εστογιάνοφ, ο οποίος με την εκρηκτικότητα και την εξαιρετική ντρίπλα που διαθέτει δημιουργούσε πολλούς κινδύνους προς την εστία του Αστέρα.

Από κοντά Κβιρκβέλια, Κουμορτζί

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και των Ντάτο Κβριρκβέλια, Μπερνάρ Κουμορτζί, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν πολλά κέφια, βοηθώντας τον Πανιώνιο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στην θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο η ποιότητα του, αλλά και το πολύ καλό αριστερό πόδι που έχει, του επέτρεπε να ανεβαίνει συχνά-πυκνά προς την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας ρήγματα στο δεξί άκρο της άμυνας των «Αρκάδων».

Μάλιστα, λίγο έλειψε να χρηστεί σε ένα ακόμη φιλικό σκόρερ (σ.σ. είχε σκοράρει με τον ΠΑΣ), όμως τα δύο καλοχτυπημένα φάουλ που έκανε, έδιωξε με δυσκολία ο πορτιέρο του Αστέρα Γιακόμπο.

Όσον αφορά τον Κουμορτζί, ο Γκανέζος μέσος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, μοίραζε σωστά την μπάλα, πάταγε περιοχή, ενώ στάθηκε καλά και στα αμυντικά του καθήκοντα.{textlink}

Εμφανές το κενό στην επίθεση

Πάντως, για ακόμη μία φορά φάνηκε η έλλειψη ενός επιθετικού περιοχής, ο οποίος θα κάνει την… μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί γκολ.

Στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου βρέθηκε ο νεαρός φορ, Ανδρέας Σταματής, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, ήταν ιδιαίτερα κινητικός και πίεζε συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στην κορυφή πέρασε ο -επίσης- νεαρός Δημήτρης Κολοβός.

Από εκεί και πέρα, το ντεμπούτο του με την «κυανέρυθρη» φανέλα έκανε ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, ενώ τραυματίας αποχώρησε στα τελευταία λεπτά ο Δημήτρης Σιόβας, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved