Τσίμπησε με... Τσιμπλίδη

Τσίμπησε με... Τσιμπλίδη

Οι «μαυραετοί» της Δόξας Δράμας χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τσιμπλίδη στο 71'... τσίμπησαν τον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Φυλής (1-0) και παράλληλα το... τρίποντο στην αυλαία των play off της Football League.

Τι και αν χρειάστηκε να φθάσουμε περασμένες Ιουλίου με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο…

Τι και αν χρειάστηκε οι ποδοσφαιριστές (όσοι έχουν απομείνει δηλαδή) τόσο του Διαγόρα, όσο και της Δόξας να μαζευτούν από τις παραλίες αντικαθιστώντας το δίχαλο με ποδοσφαιρικά…

Τι και αν την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα, η διεξαγωγή της αναμέτρησης ήταν στον αέρα αφού δεν είχε πέσει το παραδάκι στους διαιτητές από τον Διαγόρα όπως όφειλε ως τυπικά γηπεδούχος (αναγκάζοντας μάλιστα μια μύγα να εκτελέσει χρέη βοηθού διαιτητή επιθεωρώντας τα δίχτυα πριν την έναρξη!)…

Η επιταγή μπήκε τελικά στην τσέπη του άρχοντα της αναμέτρησης, Λαμπρόπουλου, η σφυρίχτρα βγήκε από αυτήν με τριάντα λεπτά καθυστέρηση και επιτέλους ο αγώνας ξεκίνησε!

Και αν νομίζετε πως το καλό πράγμα αργούσε απλά να γίνει, το μόνο που τελικά άργησε ήταν να πάρει ο ύπνος ακόμα και τα καρεκλάκια του γηπέδου αφού τον αγώνα παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές!

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο μέρος (ακατάλληλο για ξενύχτηδες) στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας από το «Σμαραγδένιο νησί» μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ του Χατζηκοσμά (3’, 20’). Επειδή ωστόσο ο παλιός είναι αλλιώς, οι «μαυραετοί» όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν ρυθμούς παίρνοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης! Θα είχαν μάλιστα πάρει και κεφάλι στο σκορ αν ο Σκόνδρας δεν έδιωχνε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή μετά το πλασέ του Ρούτση ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Χειμωνέτου στο 28’!

Αφού τα μωρά έτσι του Τσιβρινή γλύτωσαν από το τσίμπημα, υποχρέωσαν για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου σε χαμηλή πτήση τους ποδοσφαιριστές της Δόξας, οι οποίοι αναλώθηκαν στην κατοχή μπάλας.{textlink}

Στην επανάληψη, τι και αν χρειάστηκε (ποιος άλλος;) ο Χατζηκοσμάς να χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν έστειλε την μπάλα άουτ μόνος μπροστά από τον Τοπαλίδη…

Τι και αν δεν είχαν τα νιάτα των αντιπάλων τους…

Τι και αν δεν υπήρχαν φρέσκα πόδια στον πάγκο παρά μόνο του Τρελλόπουλου (μοναδική διαθέσιμη αλλαγή του Γρηγορίου )…

Οι Δραμινοί είχαν την εμπειρία και... τρέλαναν τους οπαδούς τους, αφού πρώτα ο Γελαδάρης απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 50’, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Χλωρού, βρέθηκε μπροστά από τον Χειμωνέτο ο οποίος ωστόσο απέκρουσε εξ’ επαφής- ξυπνώντας τους τηλεθεατές που είχαν αρχίσει να φλερτάρουν είτε με το τηλεκοντρόλ είτε με τον Μορφέα - ο Νίκος Τσιμπλίδης στο 71’, κρέμασε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και κοντά στον αριστερό ασβέστη, τον νεαρό τερματοφύλακα του Διαγόρα, γράφοντας το 1-0.

Ο πολύπειρος μέσος θα μπορούσε μάλιστα να διπλασιάσει τόσο τα δικά του προσωπικά τέρματα, όσο και της ομάδας του, κλειδώνοντας παράλληλα τη νίκη, αν ο Χειμωνέτος έμενε μετεξεταστέος στο τεστ αντανακλαστικών στο οποίο τον υποχρέωσε το απευθείας βολέ του μέσα από την περιοχή, πέντε λεπτά αργότερα.

Το 1-0 έμελλε να είναι έτσι και το τελικό αποτέλεσμα αφού για το υπόλοιπο της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Δόξας κράτησαν με ευκολία τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ του Τοπαλίδη.

Με τη νίκη αυτή η Δόξα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση έχοντας 4 βαθμούς (υπολείπεται τριών του πρωτοπόρου ΟΦΗ ), με τον Διαγόρα να μένει χωρίς πόντο στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε τη βαθμολογία καθώς και τις αγωνιστικές των play off της Football League πατώντας ΕΔΩ

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό:

{coveritlive}8eccb80f63{/coveritlive}



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved