Τζώρτζογλου: «Διαλύουν τον ΟΦΗ»

Τζώρτζογλου: «Διαλύουν τον ΟΦΗ»

Την απορία του για το σκεπτικό της απόρριψης του αιτήματος του ΟΦΗ από την ΕΠΟ, εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM», τονίζοντας πως ο φάκελος των Κρητικών ήταν πλήρης, έστω και σε δεύτερο βαθμό, ενώ ανέφερε πως η ομάδα θα καταφύγει σε πολιτικά δικαστήρια.

Αρχικά, ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για την απόρριψη του αιτήματος επανεξέτασης από την ΕΠΟ: «Σαν πρόεδρος του ΕΠΣ Ηρακλείου και σαν άνθρωπος της περιοχής, σκοπός μου είναι να υπηρετώ τα συμφέροντα των ομάδων μας. Ενεπλάκη και αν δεν είχα προσωπική εμπειρία από κάποια στοιχεία δεν θα τολμούσα να εμπλακώ σε κάτι που δεν ξέρω. Ο φάκελος απορρίφθηκε στο δεύτερο βαθμό και όχι σε πρώτο, όπου η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν ελλείψεις, αλλά τακτοποιήθηκαν τα πάντα. Υπήρξε καθυστέρηση, αλλά ο φάκελος ήταν πλήρης.

Ο κανονισμός της αδειοδότησης που διάβασα επιτρέπει στην ΠΑΕ οποιαδήποτε στιγμή να φέρει οποιαδήποτε πρόσθετα στοιχεία και για το λόγο αυτό υπάρχει δεύτερος βαθμός. Για μένα δικαίως δεν αδειοδοτήθηκε η ομάδα στην αρχή, αλλά κακώς στη συνέχεια.

Αποδείχθηκε μάλιστα εκ των υστέρων, το ότι η επιτροπή απέρριψε το αίτημα με ψήφους 2-1 και ότι ένας από τους δύο που ψήφισαν κατά έχει σχέση με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει οποιαδήποτε σχέση με ΠΑΕ ασχέτως κατηγορίας. Έπρεπε να συσταθεί νέα επιτροπή».

Για το αίτημα του ΟΦΗ, ανέφερε: «Αν αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες καλώς. Αν δε πληροί μια ομάδα τις προϋποθέσεις να πέσει. Τα στοιχεία που έχει ο ΟΦΗ, όμως, αφορούν ομάδες που αδειοδοτήθηκαν χωρίς να πλησιάζουν τα στοιχεία του ΟΦΗ. Πως είναι δυνατόν; Όταν λέει η Κυβέρνηση για επιμήκυνση του χρέους και ζητάμε 5-6 χρόνια για αυτό, πώς γίνεται μια ομάδα που πλήρωσε, έστω και με καθυστέρηση 5-10 ημερών, να τη διαλύουν. Ο κανονισμός της FIFA δεν λέει να διαλύσουν μια ομάδα, αλλά να την βάλουν σε σωστό… δρόμο».

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις των φιλάθλων, ο Νίκος Τζώρτζογλου, ανέφερε: «Υπάρχει μια αδικία στον φίλαθλο του ΟΦΗ και αυτό είναι ξέσπασμα. Το σωματείο είναι καθαρό και όταν βλέπει ο φίλαθλος ότι δεν εκτιμάται μια προσπάθεια αυτά γίνονται. Δεν δικαιολογώ όσα γίνονται, άλλωστε θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι δεν φταίει ο άλλος Ηρακλειώτης, ο συμπολίτης, αυτός που έρχεται με το αεροπλάνο.

Τέλος, για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ, ο πρόεδρος της Ένωσης, τόνισε: «Η ομάδα σήμερα κιόλας αναμένεται να προσφύγει σε πολιτικά δικαστήρια, όχι για να αποφασίσουν επί της υπόθεσης, αλλά για να επιβάλει στην ΕΠΟ να δικάσει ξανά την υπόθεση, επειδή παραβιαστήκανε κάποιοι κανόνες. Να κάνει υπομονή ο κόσμος, αν και είναι δύσκολο, όταν ξέρει ότι αγωνιστικά έχει 24 βαθμούς παραπάνω από μια άλλη ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Είναι λίγο οξύμωρο».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved