«Ήρθε η ώρα μας»

«Ήρθε η ώρα μας»

Ο πιο παλιός παίκτης της Δόξας Δράμας, ο γκολκίπερ Λευτέρης Τοπαλίδης, μίλησε στο Onsports για τις πιθανότητες κατάκτησης της ανόδου.

Ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που υπέγραφαν στους «Μαυραετούς» πριν τρία καλοκαίρια, παρότι τότε δεν γνώριζε αν θα αγωνιστούν στην Γ΄ ή την Δ΄ Εθνική! Ο λόγος για τον 25χρονο Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Λευτέρη Τοπαλίδη, ο οποίος είχε σημαντικό μερίδιο στην προπέρσινη άνοδο στην FOOTBALL LEAGUE, ενώ και πέρυσι είχε καταφέρει να «εκτοπίσει» τον Καρατζιοβαλή. Ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΝΕ, που συγκροτεί ένα αξιόλογο τρίο στους πορτιέρο με τους Ντίνο Σέρεμετ και Γιώργο Σουλογάνη, δείχνει να ενστερνίζεται το σύνθημα του κόσμου: «16 χρόνια ήτανε πολλά… Α΄ Εθνική ερχόμαστε ξανά».

«Το κλίμα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με μια διετία νωρίτερα. Τότε «καθαρίσαμε» σχετικά νωρίς την άνοδο, παρότι μας… κυνηγούσαν ο Παναιτωλικός και ο Εορδαϊκός. Τώρα θα ταλαιπωρηθούμε παραπάνω στα play off. Όμως πιστεύω ότι και στα μπαράζ θα δείξουμε σύντομα τα… δόντια μας, ώστε να επανέλθει εκείνη η αύρα ανόδου! Άλλωστε, περάσανε μόλις δυο χρόνια, οι μνήμες είναι νωπές. Μετά από 16 χρόνια, εκτιμώ ότι η ώρα μας έχει έρθει» σχολίασε αρχικά ο Τοπαλίδης στο Onsports, για να συνεχίσει:

«Φαβορί θεωρώ τον Λεβαδειακό αυτή την στιγμή, πολύ απλά γιατί έχει δυο βαθμούς παραπάνω από εμάς. Εκτιμώ όμως ότι έχουμε μεγάλη δυναμική ως ομάδα και ότι θα… γελάσουμε τελευταίοι. Το «κλειδί» για την άνοδο είναι η διάρκεια, σε έξι «τελικούς», που κάθε λάθος κοστίζει. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά και ευελπιστώ να είμαστε σε καλή κατάσταση και να μην μας αποσυντονίσει η διακοπή. Είμαστε «δεμένη» ομάδα και έχουμε έναν προπονητή έμπειρο στα play off, όπως ο Μιχάλης Γρηγορίου. Πέρυσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά προσαρμοστήκαμε στη νέα κατηγορία. Φέτος, με διαφορετική ομάδα, πετύχαμε τον κρυφό στόχο των μπαράζ ανόδου».

Ερωτηθείς για το μέλλον του, ο Λευτέρης Τοπαλίδης υποστήριξε: «Δίνω πάντα τον πρώτο λόγο στην Δόξα, αλλά αυτό δεν είναι ένα θέμα που εξαρτάται μόνο από εμένα. Προέχει βεβαίως να τελειώσει η σεζόν. Σε αυτή την θέση υπάρχει συναγωνισμός, αλλά όλοι οι προπονητές που είχα, με εμπιστεύονταν σε περισσότερα από τα μισά ματς».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved