«Ψυχολογική τόνωση»

«Ψυχολογική τόνωση»

Σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, χαρακτήρισε την ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ανέστης Αγρίτης.

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή των Κρητικών στο ντέρμπι με τους Ηπειρώτες, μίλησε στον «Κρήτη Σπορ FM» για τη φετινή χρονιά και προσπάθεια που έχουν καταβάλει ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του.

Αρχικά, ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τα οφέλη που θα έχει η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει των play off: «Σίγουρα αποτελεί ψυχολογική «ένεση». Το θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους. Πήραμε μια ευρεία νίκη σε μια ομάδα που πήρε την άνοδο. Δείξαμε ότι είμαστε άξιοι να αγωνιστούμε στην Super League. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο».

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τόνισε: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Μας έδωσε ώθηση. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Ένα ευχαριστώ που όλα κύλησαν ομαλά και έδειξαν ότι αν θέλεις κάτι το καταφέρνεις».

Ερωτηθείς αν το δικό του γκολ με πέναλτι, ήταν καθοριστικό για την πορεία της αναμέτρησης, ανέφερε: «Είναι καλό που ισοφαρίσαμε άμεσα. Και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο προηγηθήκαμε γιατί ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και κάπου εκεί όλα τελείωσαν».

Αναφορικά με το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των Κρητικών, απάντησε: «Για μένα ο στόχος μου κάθε σεζόν, είναι να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθώ έτσι την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, αλλά και από αυτή της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, τον προπονητή και όλα τα μέλη της ομάδας και περιμένουμε την άδεια να μας φύγει το άγχος και να πάμε πιο δυνατά στην συνέχεια».

Ερωτηθείς για τις εκτιμήσεις του για το θέμα της αδειοδότησης, δήλωσε: «Θα είναι κρίμα να γίνει κάτι λάθος, γιατί έχουμε δώσει τα πάντα φέτος. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα πανηγυρίζουμε την άνοδο».

Όσο για την εικόνα της ομάδας που άλλαξε άρδην τον Γενάρη, υποστήριξε: «Πρώτα από όλα είναι η δουλειά του προπονητή. Αρχίζουν και βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κατά δεύτερο λόγο, βοήθησαν και τα παιδιά που ήρθαν και θεωρώ πως αυτό είναι το μυστικό που παίζει καλύτερα η ομάδα».

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ η προηγούμενη… θητεία στα play off και για το τι πρέπει να διορθώσει, ανέφερε: «Αυτό είναι καλό που παίξαμε και πέρυσι μπαράζ. Ξέρουμε πλέον την διαδικασία. Πέρυσι αυτό που μας στοίχισε ήταν η ήττα από τον Πανσερραϊκό, για να μην πω παραπάνω που τα ξέρει όλος ο κόσμος. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια τότε θα πάρουμε την άνοδο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο προβάδισμα που έχουν οι Κρητικοί, αν όλα πάνε καλά με την αδειοδότηση, μπαίνοντας με 2 βαθμούς περισσότερους από τους υπόλοιπους διεκδικητές των εισιτηρίων: «Έχουμε ένα αβαντάζ αλλά κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Ακόμα, μίλησε και για το αν αποτελεί επιβράβευση της φετινής προσπάθειας, η στήριξη που υπάρχει από τους φιλάθλους: «Αυτό είναι που μας δίνει δύναμη. Η αναγνώριση του κόσμου. Νομίζω ότι ο ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και το αποδεικνύει συνεχώς και γι' αυτό η ομάδα κρατήθηκε παρά τα προβλήματα».

Τέλος, για την ασίστ του Φώτη Παπουλή, σχολίασε: «Ήταν μια φανταστική πάσα. Αυτό θέλει ο επιθετικός, θέλει την καλή πάσα για να κάνει τη δουλειά του. Ήταν το highlight του αγώνα».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved