Συλλαλητήριο την Τετάρτη

Συλλαλητήριο την Τετάρτη

Συλλαλητήριο για το θέμα της αδειοδότησης θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη (04/05), στις 19.30, στα Λιοντάρια, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, όπως αποφάσισαν σχετικά το βράδυ της  Δευτέρας.

Εκπρόσωποι των οργανωμένων συναντήθηκαν την Δευτέρα το βράδυ (02/05), σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά και τα μέλη της διοίκησης Αντώνη Κουτάντο και Λευτέρη Κουγιουμουτζή. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν αυτό της αδειοδότησης, αλλά και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Μαχλάς διαβεβαίωσε τους φιλάθλους ότι θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται (200-250 χιλ. ευρώ) και ο Ηρακλειώτικος σύλλογος να πάρει αδειοδότηση. Όσον αφορά την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ηπειρώτες θα γίνει -όπως ειπώθηκε σχετικά από τους εκπροσώπους της διοίκησης- στη φυσική έδρα του ΟΦΗ. Η μεγάλη δύναμη του Ηρακλειώτικου συλλόγου, ο κόσμος του, αναλαμβάνει δράση, συμβάλλοντας κιʼ αυτός από την πλευρά του στο φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης.

Μάλιστα με ανακοίνωσή του σχολιάζει τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ σχετικά με τις αδειοδοτήσεις, τις οποίες χαρακτηρίζει ως αποφάσεις με «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Παράλληλα καλεί τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει αναλυτικά:

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Φίλοι Ομιλίτες,
Για μια ακόμη φορά η Ελληνική Αθλητική Δικαιοσύνη αποφασίζει με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Τα κριτήρια στα οποία βασίζονται οι αποφάσεις για την αδειοδότηση των ομάδων για την Super League τα αλλάζουν κατά το δοκούν και είναι ανάλογα των παρεμβάσεων και των πιέσεων που δέχεται από εξωθεσμικούς φορείς.  Έτσι, ενώ αποφασίζει εν μία νυκτί να εκδοθούν άδειες συμμετοχής σε ομάδες που χρωστάνε υπέρογκα ποσά και σε ομάδες που οι παίκτες τους αγωνίζονταν με μηδενικά συμβόλαια, ταυτόχρονα δεν δίνει άδεια στον ΟΦΗ μας, υποδαυλίζοντας ουσιαστικά την δυνατότητά του για την ίδια του την επιβίωση.

Επειδή λοιπόν δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο, ίση δηλαδή αντιμετώπιση, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ KAI ΩΡΑ 19:30 ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά καλούμε τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης να στηρίξουν τον αγώνα της ομάδας μας για ίση αντιμετώπιση. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της Κρήτης μας, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Δε θα μείνουμε απλοί παρατηρητές στο ίδιο έργο σε περίπτωση άνισης αντιμετώπισης.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

KΡΗΤΕΣ 4 ''ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ''

Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ ''ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ''

Σ.Φ. ΟΦΗ SALONICA CLUB

Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΕΣ CLUB», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved