«Μπορεί να μείνει Super League»

«Μπορεί να μείνει Super League»

Για τον Στεφάν Ντεμόλ αλλά και τον σχεδιασμό του ΠΑΣ Γιάννενα μίλησε ο μάνατζερ του Βέλγου, Γιώργος Κολοβός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως», μίλησε για την ομάδα των Ιωαννίνων και τον μεταγραφικό σχεδιασμό που γίνεται, προκειμένου να καταφέρει να εδραιωθεί στη Super League.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συνεργασία του Ντεμόλ με τον ΠΑΣ: «Είχαμε μια τυχαία συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγελή στο ξενοδοχείο πριν από τον περσινό αγώνα play off  Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και μου είπε αν ξέρω κάποιο καλό προπονητή για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και εγώ τους πρότεινα τον Στεφάν Ντεμόλ, γιατί είχε δουλέψει στην Ελλάδα ως παίκτης στον Πανιώνιο και ως προπονητής στο Αιγάλεω…

Του είπα το όνομα και ότι είναι προπονητής με ικανότητες που ξέρει τα ελληνικά αλλά και πολλές ξένες γλώσσες, ο Αγγελής τα μετέφερε στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη που είδε με καλό μάτι την πρόταση αυτή και από εκεί και μετά από διαβουλεύσεις κλείστηκε η συνεργασία. Και νομίζω από τη δουλειά που έκανε ο κ. Ντεμόλ και από την πορεία που είχε ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα δικαιώθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Βαγγέλης Αγγελής για την επιλογή αυτή».

Περιγράφοντας τον Βέλγο τεχνικό, ο Κολοβός επισήμανε: «Ο κ. Ντεμόλ-μας λέει- είναι μια ισχυρή προσωπικότητα με μεγάλες εμπειρίες στο ποδόσφαιρο. Σας θυμίζω ότι με την εθνική Βελγίου έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ και επτά φορές έπαιξε αντίπαλος με τον Μαραντόνα! Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε στις καλές εποχές της Άντερλεχτ, στην Πόρτο, στη Μπολόνια. Για να παίξεις σε τόσο μεγάλους συλλόγους πρέπει να έχεις ισχυρή προσωπικότητα που ο Στεφάν την είχε….».

Για το πώς ο ΠΑΣ θα κινηθεί στις μεταγραφές, σημείωσε: «Τώρα με την Παγκοσμιοποίηση όλες οι αγορές είναι ανοιχτές και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Απλά αυτός ο τομέας απαιτεί συντονισμό και οργάνωση και αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι επίσης πολύ καλό που έμεινε και στη νέα σαιζόν ο ίδιος προπονητής, γιατί ξέρει καλά την ομάδα και αυτό που απομένει είναι να παντρέψει με το υπόλοιπο σύνολο τους νέους παίκτες που θα αποκτηθούν. Υπάρχουν γνωριμίες και από την πλευρά του κ. Αγγελή αλλά και του κόουτς που έχει παίξει σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στο ερώτημα αν θα αποκτηθούν ξένοι ή Ελληνες παίκτες, απάντησε: «Αυτό που προέχει είναι να βρεθούν πάνω απ’ όλα καλοί παίκτες. Αν είναι Έλληνες και καλοί παίκτες, ακόμα καλύτερα. Επίσης στους καιρούς που ζούμε πάντα θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το οικονομικό κομμάτι. Να βρεθούν παίκτες καλοί αλλά και οικονομικοί…».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να παραμείνει στη Super League, υπογράμμισε: «Φυσικά και μπορεί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται από τον κόσμο της που ανέκαθεν είναι το σημείο που την κάνει να ξεχωρίζει. Ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης είναι ένας έντιμος και πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος, ο κ. Αγγελής μπορεί να βοηθήσει την ομάδα από πολλές κακοτοπιές και ο κόουτς απ’ ότι μου λέει στις μεταξύ μας συζητήσεις είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του στον ΠΑΣ».

Τέλος, επισήμανε: «Το δικό μου συμφέρον είναι συνυφασμένο με την καλή πορεία της ομάδας. Ανανεώθηκε η συνεργασία του κ. Ντεμόλ και στη νέα σεζόν και δημιουργήθηκε μια εμπιστοσύνη ανάμεσα σε μένα και την ομάδα. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που αποκτιέται στην πορεία και δεν υπάρχει πάντα από την πρώτη στιγμή. Όσο για τη μεταγραφή του Πατσατζόγλου, κανείς δεν μπορεί  να αμφισβητήσει το ήθος και την αξία του. Ο ΠΑΣ πήρε ένα παίκτη που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι με αντίπαλο το Μέσι. Και για να κλείσω το θέμα αυτό, λέω ότι εμένα μ’ ενδιαφέρει να πάει καλά ο ΠΑΣ και όχι να κάνω εγώ μεταγραφές».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved