Εξώδικο σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ!

Εξώδικο σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πανελευσινιακός μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για την υπόθεση δωροδοκίας του Λαμπρόπουλου της Παναχαϊκής.

Στα χαρακώματα με την ΕΠΟ βρίσκεται ο Πανελευσινιακός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Σ. Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Ελευσίνας με αφορμή την καταγγελία της Παναχαϊκής ότι επιχειρήθηκε να δωροδοκηθεί ο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμό να γίνει στις 7/2, όμως, αναβλήθηκε αρχικά με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Διεξήχθη στις 2/3 με τον Πανελευσινιακό να επικρατεί 4-1.

Ο Πανελευσινιακός μόλις πήρε στα χέρια του το έγγραφο με την πειθαρχική δίωξη απάντησε με εξώδικο!

Το εξώδικο: 

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
1. Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ", που
εδρεύει στην Ελευσίνα και εκπροσωπείται νόμιμα
2. Του Σπυρίδωνος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, Προέδρου και
νομίμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, κατοίκου Ωρωπού
ΚΑΤΑ
1. Του Στέφανου ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ (Ποδοσφαιρικού
Εισαγγελέα), Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης
Πειθαρχικών Διώξεων Αθλητικών Αδικημάτων
2. Της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΕΠΟ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων
Αθλητικών Αδικημάτων κο Κωνσταντίνο ΣΙΜΙΤΖΟΓ ΛΟΥ
Με ιδιαίτερη κατάπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε μέσω των αθλητικών διαδικτυακών τόπων ότι ο πρώτος εξ υμών με την ιδιότητα του αναπληρωτή "Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα" , άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον ημών κι ενός ασχέτου με μας τρίτου προσώπου για αδικήματα των άρθρων 18,34,35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Επειδή το προαναφερθέν κατηγορητήριο, παρότι έχει κοινοποιηθεί σε όλα τα γνωστά sites, παραδόξως δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα σε κανένα από τους εγκαλούμενους.
Επειδή προφανέστατα το κατηγορητήριο είναι απαράδεκτο και επομένως πάσχει ακυρότητας, καθώς απευθύνεται σε κάποιον "ΦΟΥΚΟ" ως νόμιμο εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
(και όχι Παναλευσινιακός, όπως προχειρογραμμένα τρις αναγράφεται!) και όχι στον πραγματικό νόμιμο εκπρόσωπο και Πρόεδρο της ΠΑΕ με το ονοματεπώνυμο (γνωστό και καταχωρημένο
σε όλες τις ποδοσφαιρικές και κρατικές αρχές).
Επειδή όντως το "ΦΟΥΚΟΣ" αποτελεί ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο μου ή παρατσούκλι που είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται σε επίσημα έγγραφα, όπως δεν μπορεί να αποκαλείται σε επίσημα έγγραφα ως "ΦΟΝΙΑΣ" ο αδελφός μου και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.
Επειδή όμως το στοιχείο που επιτείνει την ακυρότητα του κατηγορητηρίου, είναι η άσκηση δίωξης εκτός των δύο πρώτων εξ ημέων και κατά του Κωνσταντίνου ΓΚΑΛΟΥΦΑ,ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ
ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΧΟΥ της ΠΑΕ, προσώπου αγνώστου σε εμάς, που μάλιστα δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΤΕ με τον Σπύρο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Πρόεδρο της ΠΑΕ), είτε με τον Χρήστο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ) και Αθάνασιο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Γυμναστή της ΠΑΕ).
Επειδή αποτελεί ασυγχώρητη παράλειψη για έναν εν ενεργεία Εισαγγελέα να δέχεται .....αμάσητα, όσα στοιχεία του "πασσάρουν" μέσω ΕΠΟ, ΠΑΕ (σαν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που βαρύνονται με σωρεία παρανομιών και προκειμένου να διασωθούν εφευρίσκουν δωροδοκίες μέσω αχυρανθρώπων.
Επειδή το ίδιο απαράδεκτη είναι και η λειτουργία της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΕΠΟ, που δεν φρόντισε ούτε καν σε δημοσιογραφική διασταύρωση να προβεί.
Επειδή ήδη από τις καταχρηστικές, παράνομες και απαράδεκτες ενέργειες σας έχουμε υποστεί τεράστια ηθική βλάβη μέσω της δυσφήμισης μας δια του τύπου.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για το απαράδεκτο κατηγορητήριο σας
και για τον τρόπο δημοσιοποίησης του.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τις υποκρυπτόμενες μεθοδεύσεις εις βάρος μας εκ μέρους τρίτων μέσω των οργάνων της ΕΠΟ και ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι αν δεν προβείτε άμεσα στην διόρθωση
και ορθή διατύπωση του κατηγορητηρίου με παράλληλη κοινοποίηση πρώτα στον πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μας κ. Γεώργιο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥ ΛΟ, Δικηγόρο Αθηνών,
(Φαβιέρου 47,τηλ. 210-5235966, FAX 210-3302539 email panagopoulosathlos@gmaiI.com) και κατόπιν σε όλα τα ΜΜΕ, που εστάλη το εσφαλμένο κατηγορητήριο, θα αναγκαστούμε να
ζητήσουμε παροχή εννόμου προστασίας από τα τακτικά δικαστήρια.
Αθήνα, 17-3-2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ»



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved