«Στο χέρι μας τα play off»

«Στο χέρι μας τα play off»

Την πεποίθησή του πως η Δόξα Δράμας θα καταφέρει να μπει στα play off, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τόνι Γκονζάλες.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Δόξα Δράμας Τόνι Γκονζάλες, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στα play off, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και στον ΠΑΟΚ, για τον οποίο λέει ότι δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν στην αρχή της χρονιάς περίμενε ανάλογη πορεία της ομάδας:

«Για να είμαι ειλικρινής, αλλιώς ξεκίνησε η χρονιά. Ο στόχος μας βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες, ήταν μια άνετη χωρίς περιπέτειες παραμονή. Ωστόσο, παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε πως μπορούμε να πάμε πιο ψηλά. Αν και κάποιες ομάδες ξεχώρισαν από την αρχή όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ, είδαμε ότι και εμείς μπορούμε να φανούμε. Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση».

Για την σταθερή απόδοση της ομάδας:

«Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν. Η σταθερότητα. Αν δεν την έχεις δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα στη ζωή σου. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και αυτό επιδιώξαμε από την αρχή. Με σωστή και καθημερινή δουλειά, νομίζω πως πετύχαμε ένα μεγάλο και δύσκολο στόχο, που βλέπουμε ότι λίγες ομάδες έχουν καταφέρει. Η σταθερότητα και η καλή έδρα, μας ανέβασαν ψυχολογικά».

Τις διαφορές ανάμεσα σε Super League και Football League:

«Χωρίς δεύτερη σκέψη θα αναφέρω πρώτα τα γήπεδα. Είναι πραγματικά λυπηρό και απαράδεκτο να βλέπεις παίκτες να αγωνίζονται σε τόσο χάλια γήπεδα και να προπονούνται σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Γήπεδα όπως αυτά του Αγροτικού Αστέρα και της Ηλιούπολης, είναι αδιανόητο να υπάρχουν. Είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Μεγάλη διαφορά παρατηρώ και στην προέλευση των οπαδών. Ευτυχώς εμείς είμαστε από τις τυχερές ομάδες».

Αν μπορεί να συμμετάσχει η Δόξα Δράμας στα play off:

«Γιατί όχι; Είναι στο χέρι μας. Πέρυσι, όλοι θυμούνται τι έκανε ο Πανσερραϊκός που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μπήκε στα μπαράζ και ανέβηκε στην Super League. Αν όμως δεν ανεβούμε, δεν θεωρώ πως θα είναι μια αποτυχημένη χρονιά».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι:

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν το έχω σκεφτεί. Θα πρέπει να το συζητήσω με τον κ. Σάμιο και να πάρουμε μια απόφαση. Όλα αυτά όμως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα στο μυαλό μου είναι μόνο οι αγώνες της Δόξας».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Πάντα παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Η περσινή χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη της ομάδας στα πέντε χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, αφού όχι μόνο μπήκε καλά στα play off, αλλά τερμάτισε δεύτερος. Φέτος τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Σίγουρα, η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη ήταν κάτι πολύ σπουδαίο, ωστόσο έγιναν και κάποια λάθη».

Για την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος:

«Η αποχώρηση του Σάντος ήταν πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Βρισκόταν δύο χρόνια στον πάγκο και έκανε τον ΠΑΟΚ ομάδα αξιοζήλευτη. Οι υπόλοιποι που ακολούθησαν δεν κατάφεραν κάτι. Βλέπεις ο κόσμος δεν έχει υπομονή και απαιτεί γρήγορα αποτελέσματα».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved