Συνάντηση Πλεξίδα με Δήμαρχο

Συνάντηση Πλεξίδα με Δήμαρχο

Συνάντηση για δεύτερη φορά θα έχουν ο Δήμαρχος Τρικάλων, Χρήστος Λάππας και ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σχετικά με το χρέος των 44.000 ευρώ αφού οι «κυανέρυθροι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταβάλουν αυτά τα χρήματα από την στιγμή που η ΠΑΕ έχει βάλει από την «τσέπη» της αρκετά λεφτά  στο στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (6/4) το πρωί παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «fm100» ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Σπανός ο οποίος αποκάλυψε πως το απόγευμα της Δευτέρας όταν άναψαν οι προβολείς του σταδίου στο ματς με τα Γιάννενα, πήγε στο ταμείο της ΠΑΕ και πήρε 1500 ευρώ!!!: «Το ρεύμα κοστίζει ακριβά όταν ανοίγουν οι διακόπτες, πήγα να πάρω τα λεφτά για να μην μείνει κι άλλη εκκρεμότητα , αλλά μετά από ενημέρωση του δημάρχου , τα επέστρεψα στον ταμία του κ. Πλεξίδα» ανέφερε ο κ Σπανός  αποδεχόμενος ότι ήταν μια λάθος κίνηση που έγινε από τον ίδιο για να μην μείνει επιπλέον χρέος από την ομάδα.

Για το θέμα των οφειλών ο κ Σπανός είπε ότι: «αν ο πρόεδρος του ΑΟΤ μιλήσει με τον δήμαρχο και του εξηγήσει αλλά και του εμφανίσει τα παραστατικά των εξόδων για τις παρεμβάσεις που έκανε η ομάδα στο στάδιο θα βρεθεί λύση.», ήταν τα λόγια του κ.Σπανού.

Στο μεταξύ, λίγο αργότερα μίλησε στην εκπομπή ο κ.Πλεξίδας  και δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τον δήμαρχο , προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την κόντρα. Ακόμη, έσπευσε να θυμίσει πως από τότε που εμφανίστηκε στην ομάδα έχει επωμιστεί μόνος του όλα τα βάρη και θα πρέπει επιτέλους να αναγνωριστεί η προσπάθεια από τους φορείς του νομού και τον δήμο της πόλης. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ, υπενθύμισε επίσης πως ανέλαβε και πλήρωσε τα παλιά χρέη που άφησε πίσω του ο προηγούμενος επενδυτής του ΑΟΤ,  ρίχνοντας εμμέσως και τα καρφιά για τον τρόπο που παραδόθηκε τότε η ομάδα των Τρικάλων στον Νίκο Παππά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πλήρωσε ποτέ ο Παππάς για τον ΑΟ Τρίκαλα. Δώσατε κάποτε στον Παππά την ομάδα, πλήρωσε ποτέ για την ομάδα; Ξέρετε τι άφησε πίσω και ποιος τα ρύθμισε. Στο ΣΔΟΕ υπάρχουν καταγγελίες από Τρικαλινούς, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τον ΑΟ Τρίκαλα.

Χθες γύρισα από την Αθήνα. Είχα 16 ώρες στο δρόμο όχι για το μαγαζί μου αλλά για τον ΑΟ Τρίκαλα, Γιατί να περνάω αυτά τα πράγματα; Αξίζει τον κόπο;»

Παράλληλα, στο  ραδιοφωνικό FM 100 μίλησε και ο Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σακκάς για το θέμα της οφειλής του ΑΟΤ στον Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα. Σε μία εποχή που βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει χρήματα στον ΑΟΤ τον πυροβολούμε. Παίζονται παιχνίδια στις πλάτες του ΑΟΤ κι αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα και την ίδια την πόλη. Κάποιοι το παίζουν και συμπεριφέρνονται σαν εκπρόσωποι του Μνημονίου στα Τρίκαλα, δεν μπορεί να περάσει αυτό στην ομάδα, δεν θα το αποδεχθεί ο φίλαθλος κόσμος». Απευθυνόμενος δε στην συνέχεια στον Θόδωρο Σπανό του είπε: «Εσύ που ήσουν γενικός αρχηγός επί Παππά μπορείς να μας πεις αν πλήρωνε τότε στον Δήμο χρήματα;».

Τέλος άφησε αιχμές και για την σχέση του Δημάρχου με τον ΑΟ Τρίκαλα: «Ξέρει ο Λάππας τι χρώμα φανέλα φοράει ο ΑΟΤ;», ενώ γενικά ανέβασε τους τόνους και τη χροιά της φωνής του σε βαθμό τέτοιο που ακόμα και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος όταν παρενέβη στην εκπομπή, τον παρακάλεσε να μην φωνάζει.

Παρέμβαση επίσης έκανε και ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΤ  κ. Γιάννης Σακκάς αρχίζοντας την τοποθέτηση του με ένα καίριο ερώτημα: « Αναρωτιέμαι, μπορεί τώρα που η ομάδα πάει πολύ καλά που είναι μέσα σε μεγάλους στόχους,  να έχει απέναντί της τον δήμαρχο;
Δεν το νομίζω. Ο κ Λάππας είναι έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω πως αν γίνει σωστή ενημέρωση θα βρεθεί λύση».



Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Οδηγίες της Βρετανικής αστυνομίας στους οπαδούς της Άστον Βίλα
Μήτογλου στο Onsports: «Άλλα δύο ματς έμειναν, πάμε να το πάρουμε»
Μήτογλου στο Onsports: «Άλλα δύο ματς έμειναν, πάμε να το πάρουμε»
Γιαννακόπουλος για Ναν: «Ο MVP της ομάδας που θα παίρνει τη Euroleague την επόμενη πενταετία»
Γιαννακόπουλος για Ναν: «Ο MVP της ομάδας που θα παίρνει τη Euroleague την επόμενη πενταετία»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved