«Οι παραβάτες είναι… μάγκες»

«Οι παραβάτες είναι… μάγκες»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Νίκος Σαλευρής, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες του για την Football League και τον Νίκο Πηρούνια.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλλιθέα σε συνέχεια των δύο ανακοινώσεών του, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» τόνισε ότι υπάρχουν παραβάσεις στη Football League τις οποίες μάλιστα όσοι κάνουν… θεωρούν σωστές και πράξεις επίδειξης δύναμης.

Ο Νίκος Σαλευρής επανέλαβε τα όσα έγιναν στο επίμαχο παιχνίδι με τον Εθνικό στο γήπεδο του Ελληνικού, ενώ τόνισε ότι αυτό που ζητά η Καλλιθέα είναι να ελεγχθούν οι φορολογικές ενημερότητες των ΠΑΕ της Football League και της Football League 2, αφού θεωρεί ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον τρεις που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

«Υπάρχουν ομάδες που κάνουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών γιατί δε σφραγίζει τα εισιτήρια η εφορία. Θα πρέπει αυτό να το δηλώσουν στην ΕΠΑΕ και μετά να στείλει η ΕΠΑΕ εγκύκλιο ότι δικαιούνται 30 άτομα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κάθε ομάδα και να ενημερωθεί και η αστυνομία. Η ΕΠΑΕ είναι αυτή που πρέπει να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους», ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα της Καλλιθέας.

Στη συνέχεια ο Νίκος Σαλευρής πρόσθεσε: «Στις 14 Φεβρουαρίου αγωνίστηκε η Καλλιθέα με τον Εθνικό στο γήπεδο του Ελληνικού. Τα εισιτήρια δε σφραγίστηκαν όμως ο Εθνικός όφειλε να μας ενημερώσει για αυτό. Η εγκύκλιος της ΕΠΑΕ ανέφερε ότι ο αγώνες γίνεται κανονικά. Έτσι, η Καλλιθέα πήγε κανονικά με τον κόσμο της, περίπου 150 άτομα, τελικά μας παραχώρησαν μια εξέδρα σε μια γωνία του γηπέδου λες και είχε 10.000 κόσμο και δεν υπήρχε χώρος».

«Το έγκλημα έγινε με τη συγκάλυψη της ΕΠΑΕ», συμπλήρωσε ο κ. Σαλευρής και αφού ρωτήθηκε περί ποίου εγκλήματος αναφέρεται, εξήγησε: «Πρώτα από όλα, τα εισιτήρια ήταν πλαστά. Η Καλλιθέα ακόμα και την ομάδα Νέων της την έβαλε μέσα στο γήπεδο πληρώνοντας αυτά τα εισιτήρια, που ήταν πλαστά. Υπάρχουν αδιάψευστοι μάρτυρες για το τι έγινε εκεί. Το παιχνίδι είχε τηλεοπτική κάλυψη».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν οι άλλοι παράγοντες αυτά τα γεγονότα, τόνισε: «Οι παράγοντες ξέρετε πολλές φορές ενεργούν από μόνοι τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Όσοι παραβιάζουν κανονισμούς θεωρούν ότι είναι μάγκες! Εγώ έχω κάνει τις καταγγελίες μου και περιμένω. Βλέπω το θέατρο του παραλόγου που παίζεται. Υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν ενημερότητα από το ΙΚΑ αλλά εκδίδουν εισιτήρια, παίρνουν δελτία και κάνουν μεταγραφές. Στερούν κάθε μήνα πάνω από 30.000 ευρώ από το κράτος, μη πληρώνοντας φόρους, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν αντιδράσεις, απάντησε: «Δεν είναι πολλοί αυτοί που νοιάζονται. Τέσσερις, πέντε το πολύ. Η ΕΠΑ δεν μιλάει. Ο κ. Πηρούνιας εμφανίστηκε εκεί και παραποίησε τα πάντα. Έφερε έγγραφα στην ΕΠΑΕ για να αποδείξει ότι πήγε να σφραγίσει εισιτήρια. Έστειλε τον υπάλληλο του Εθνικού στις 18:00 την ημέρα του αγώνα και φυσικά τη βρήκε κλειστή. Προσπαθεί να μας υποτιμήσει την νοημοσύνη».

Ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι: «Όσοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι μέσα στην ΕΠΑΕ, στηλίτευσαν αυτή την πρακτική. Εμένα δε με νοιάζει ποιος φοροδιαφεύγει και αν αυτός είναι ο Εθνικός. Με πειράζει ότι απέναντι σε ένα γειτονικό σωματείο, ο κ. Πηρούνιας δε φέρθηκε σωστά».

Τέλος, ο Νίκος Σαλευρής δήλωσε: «Εμείς ζητήσαμε με την καταγγελία που κάναμε, να ελεγχθούν όλες οι φορολογικές ενημερότητες των ομάδων που παίρνουν μέρος στη Football League και τη Football League 2. Η ΓΓΑ έχει πάρει αυτή την καταγγελία και περιμένουμε τουλάχιστον ότι τρία σωματεία δεν θα έχουν προσκομίσει τις σωστές ενημερότητες».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved