Μήνυση Κούγια κατά της οικογένειας Δούρου!

Μήνυση Κούγια κατά της οικογένειας Δούρου!

Μήνυση κατά της συζύγου και της κόρης του Γιώργου Δούρου, αλλά και κατά του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και ηθικής αυτουργίας στα ανωτέρω δύο εγκλήματα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας όπως υποστήριξε με προσωπική του δήλωση.

Αναλυτικά στην προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, αναφέρεται:

«Πληροφορήθηκα από διαδικτυακά sites ότι η σύζυγος και η κόρη του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δούρου υπέβαλαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ότι δήθεν τις εξύβρισα. Αμέσως μόλις διέκοψα δικαστήριο στην Πάτρα, μετέβην στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και παρουσιάστηκα αυτοβούλως ενώπιον του Διοικητή κ. Καρβούνη. Πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της μήνυσης της συζύγου και της κόρης του κ. Δούρου και αμέσως υπέβαλα μήνυση εναντίον τους και εναντίον του τελευταίου για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ηθικής αυτουργίας στα ανωτέρω δύο εγκλήματα, επιφυλασσόμενος συγχρόνως να προσφύγω ενώπιον και των αστικών δικαστηρίων, για να καταθέσω και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς μου και να ζητήσω αποζημίωση.

Η αλήθεια για το τι συνέβη το μεσημέρι στο Βέλο Κορινθίας είναι η εξής: Διέκοψα το πρωί το δικαστήριο που είχα στην Πάτρα και μετέβην στην Αθήνα, για να παραστώ ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη διαδικασία της μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το Βέλο Κορινθίας, όπου κατοικεί ο κ. Δούρος, είναι στο δρόμο μου και αμέσως σκέφτηκα να τον επισκεφτώ και να του εκφράσω την αγανάκτηση μου για τις στημένες διαιτησίες και τους στημένους διαιτητές που αυτός επιλέγει και οι οποίοι έχουν κατακρεουργήσει την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, της οποίας είμαι Πρόεδρος και ιδιοκτήτης.

Επειδή κατάγομαι από το Βέλο Κορινθίας, στην πλατεία του χωριού βρίσκονταν πολλοί προσωπικοί παιδικοί μου φίλοι. Σταμάτησα το αυτοκίνητο μου μπροστά στο μαγαζί του κ. Δούρου, χωρίς να σβήσω τη μηχανή, κατέβηκα και μπήκα στο μαγαζί, όπου βρισκόταν η σύζυγος του κ. Δούρου, την οποία γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια, και αγανακτισμένος, με ιδιαίτερα απελπισμένο τρόπο, της απεύθυνα τη φράση: «Γιατί ο άντρας σου μου το κάνει αυτό; Γιατί θέλει να καταστρέψει εμένα και την ομάδα μου; Έχω βάλει περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, έχω εξοφλήσει τα χρέη της, είναι η πιο καθαρή ομάδα στην Ελλάδα και ο άντρας σου αντί να με σέβεται, βάζει ό,τι χειρότερο υπάρχει στους διαιτητές και κατακρεουργούν την ομάδα μου. Ήρθα να τον βρω για να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει γιατί το κάνει. Θα έρχομαι εδώ κάθε μέρα».

Όλα αυτά τα είπα ενώπιον δεκάδων ανθρώπων που ήταν στην πλατεία, χωρίς να εξυβρίσω ούτε την σύζυγο ούτε και την κόρη του κ. Δούρου, η οποία ήρθε μετά από λίγο, αφού δεν είχα κανένα λόγο να το κάνω. Αμέσως μετά από αυτό σταμάτησα με το αυτοκίνητό μου στο ψιλικατζίδικο Καμπίτη, όπου βρισκόταν και ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος, οι οποίοι άκουσαν αυτά τα οποία είπα, και μαζί και με την κα Νέλλη Μαυρίδου, αρχιτέκτονα, που ήταν μαζί μου και αφού ζήτησα να πιώ λίγο νερό, μετά την παρέλευση 10 λεπτών ανεχώρησα.

Πληροφορήθηκα διαβάζοντας τη μήνυση, ότι η σύζυγος και η κόρη του κ. Δούρου κατέθεσαν ψέματα, όπως και τέσσερις μάρτυρες, τους οποίους αγνοώ και υπέβαλα μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα, συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα, οπότε και δόθηκε εντολή από τον αρμόδιο Διοικητή να συλληφθούν και με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, αφού τηρήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, εγώ αφέθηκα ελεύθερος, ενώ εκείνοι αναζητούνται από την ομάδα ΔΙΑΣ, για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved