Παντέλης: «Κάτω το κεφάλι…»

Παντέλης: «Κάτω το κεφάλι…»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, ανέφερε: «Ήταν μία 100% δίκαιη και σημαντική νίκη. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος της ΑΕΛ για την κατηγορία και θα τα έπαιζε όλα για όλα σε αυτό το ματς. Ήταν κλειδί η αμυντική μας λειτουργία. Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους και στις προσωπικές μονομαχίες βγήκαμε κερδισμένοι σε ένα ποσοστό 65%. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις κόντρα επιθέσεις θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ. Πέρα από τους τρεις βαθμούς αυτή η νίκη είναι και νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Λάρισα.

Συγχαρητήρια στου παίκτες μου, δεν κινδυνεύσαμε σοβαρά σε κανένα σημείο και παίξαμε έξυπνα το σύστημα των αντεπιθέσεων. Κάτω όμως τώρα το κεφάλι, γιατί μετά από τέτοιες επιτυχίες συνήθως τα μυαλά παίρνουν αέρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης με τον Εθνικό Αστέρα και για να έχει αντίκρισμα η σημερινή νίκη πρέπει να το πάρουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που βοήθησε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Εύχομαι στη Λάρισα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να είναι στην Α’ εθνική».

Όσο για τις διαφορές του αγώνα της Κυριακής (29/01) με αυτόν όταν ο Παντέλης είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΛ ως προπονητής του Βύζαντα, δήλωσε: «Τότε ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Από το 35 παίζαμε με δέκα παίκτες. Είχαμε επιλέξει τελείως αμυντική συμπεριφορά. Το πρόβλημα της νομίζω είναι πιο πολύ ψυχολογικό. Έχει πολύ καλό ρόστερ για τα επίπεδα της Β' Εθνικής. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι από τα φαβορί να ανέβει είτε απευθείας, είτε με την διαδικασία των μπαράζ».

Ο αρχηγός της Καλλιθέας, Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Ξέραμε ότι ήταν ένα οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ ήρθε με μεγάλη πίεση και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντική νίκη, πρέπει όμως να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας όταν παίζουμε με ομάδες που είναι μικρότερης ιστορίας από την ΑΕΛ. Εύχομαι στην ΑΕΛ να βρει το δρόμο της, είναι ομάδα Α’ Εθνικής».



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved