Καβακάς: «Καλύτεροι και από την πρεμιέρα»

Καβακάς: «Καλύτεροι και από την πρεμιέρα»

Ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Τίμος Καβακάς κράτησε χαμηλούς τόνους, αλλά σημείωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και από το παιχνίδι στην Πάτρα.

Το απόλυτο των νικών έχει μέχρι τώρα ο Πλατανιάς Χανίων στο πρωτάθλημα, αλλά ο προπονητής Τίμος Καβακάς κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου. Αρχικά δήλωσε: «Παίξαμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα με εμπειρία και ποιότητα. Δουλέψαμε με συγκεκριμένο πλάνο και ήταν λογικό να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα μου δείχνει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και είναι πολύ σημαντικό γιατί δουλεύουμε 14 μέρες μόλις. Ήρθε η δεύτερη νίκη, μας δίνει κίνητρο, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Θα πρέπει όμως να την ξεχάσουμε διότι ακολουθεί ένας Γολγοθάς για όλες τις ομάδες, με πολλούς συνεχόμενους αγώνες από εδώ και πέρα

Θα πρέπει να είμαστε φιλόδοξη ομάδα για να πάμε καλά. Δεν λέει κάτι ότι κερδίσαμε δύο ματς. Θα γίνομαι όλο και πιο απαιτητικός όσο περνά ο καιρός. Το παιχνίδι μας ήταν καλύτερο από αυτό στην Πάτρα. Βγάλαμε φάσεις σε πρώτο χρόνο. Αυτό που προσπαθούμε είναι να αποκτήσουμε ταυτότητα νικητή. Πρέπει λοιπόν να δείξουμε καρδιά. Ο στόχος παραμένει η σωτηρία και φυσικά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για εμάς είναι απαραίτητοι οι πόντοι στο ξεκίνημα γιατί θα απελευθερωθούμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Άλλες ομάδες είναι πιο έμπειρες στην κατηγορία και εμείς πρέπει να αντιπαραθέσουμε, πειθαρχεία, αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα».

Ερωτηθείς εάν θα ξεκουράσει παίκτες σε κάποιο από τα προσεχή ματς, ο Καβακάς απάντησε: «Η ομάδα είναι κουρασμένη, θα πρέπει να βρούμε μία φόρμουλα να τη φρεσκάρουμε βάζοντας και άλλα παιδιά. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια, δεν υπάρχει η πολυτέλεια. Απλά πρέπει ό,τι κάνουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Πρέπει να δημιουργήσουμε 26 νικητές. Στα παιδιά μου αυτό αρχίζει σιγά σιγά να περνάει. Χρειάζεται σοβαρότητα και ομαδικότητα. Το σύνολο εκεί βασίζεται».

Μαραγκουδάκης: «Αντίκρισμα η νίκη στην Πάτρα».

Ο σκόρερ του Πλατανιά, Μάρκος Μαραγκουδάκης, δήλωσε: «Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, έμπειρη στην κατηγορία. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, και έπρεπε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχει αντίκρισμα η νίκη στην Πάτρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Καταφέραμε να σκοράρουμε, μετά περιμέναμε την αντίδραση του Πανθρακικού αλλά και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved