Κούγιας εφ’ όλης της ύλης…

Κούγιας εφ’ όλης της ύλης…

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ», μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Πρίγκιπα, Σουλτάν Αλ Σαούντ.

«Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο. Σε αυτή την κατάσταση με έχουν φέρει. Υπάρχουν άνθρωποι στην αθλητική δικαιοσύνη που θεωρούν πως βρίσκονται πάνω από την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Μου φαίνεται αδιανόητο πως για τα στημένα υποβιβάστηκε μόνο η Ηλιούπολη, ενώ από την ομάδα μου, την Παναχαϊκή αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί! Μου είναι αδιανόητο πως μετά από αγώνα τόσων ετών που αποδείχθηκε από τις κασέτες της ΕΥΠ και τις εισαγγελείς κυρία Ράικου και κυρία Παπανδρέου, ήρθε την 1η αγωνιστική διαιτητής στην Πάτρα και μας ‘έσφαξε’», δήλωσε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας, πρόσθεσε: «Ο διαιτητής μας ακύρωσε ένα καθαρό γκολ, διέκοψε το ματς για 11 λεπτά, έβγαζε κάρτες στους παίκτες που διαμαρτύρονταν κόσμια για τα σφυρίγματα του και ειρωνευόταν, λέγοντας: ‘εσείς είστε η ομάδα της κάθαρσης, μην φωνάζετε, θα το πάρετε το πρωτάθλημα’. Και η δικαιολογία του κυρίου Δούρου είναι πως τον επέλεξε επειδή είχε ωραίο παράστημα»!

Σχετικά με το αν πήγε το video του αγώνα με τον Πλατανιά στην ΕΠΟ: «Έμειναν κάγκελο. Το έχουν στα χέρια τους. Και ο Δούρος και ο Παυσανίας Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της ΕΠΟ, και ο Πιλάβιος. Θέλω να δω από την ΕΠΟ, αν θα συνεχιστούν οι ίδιες συμπεριφορές από την ΕΠΟ…».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή στην Παναχαϊκή: «Όχι. Είμαι κατηγορηματικός. Στηρίζω τους προπονητές που κάνουν προετοιμασία και μαζί τους έχω συνεργαστεί για τις επιλογές του ρόστερ. Ένα άτυχο αποτέλεσμα, δεν θα ακυρώσει την εκτίμηση που έχω στον κύριο Σεροπιάν. Είμαι βέβαιος πως η στήριξη μου θα ανταμειφθεί. Η ΠΑΕ δεν θα κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για να φορτώσει στον προπονητή την ευθύνη. Πάρτε για παράδειγμα τον Βαλβέρδε, που δεν έχει πετύχει πολλά στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, αλλά ο κύριος Μαρινάκης τον στηρίζει. Πάρτε για παράδειγμα τον Παναθηναϊκό που ενώ γελοιοποιήθηκε από τις Οντένσε και Μακάμπι, δεν άλλαξε προπονητή και όλη μιλάνε για την ομάδα του Φερέιρα».

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για τον ΑΠΟΕΛ: «Η εκπληκτική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνει ότι δεν μετράνε τόσο τα λεφτά. Το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα μεράκι, πάθος και γνώση».

Για το αν θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες σε όσους οδηγήσουν την χώρα σε χρεοκοπία: «Όχι, απλώς θα έχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι κατηγορηματικός γι’αυτά. Αν η χώρα χρεοκοπήσει , δεν θα οφείλετε ούτε το χρέος που δημιουργήθηκε μετά το ’74, ούτε στην κακή παγκόσμια οικονομική συγκυρία Θα οφείλετε καθαρά στην κάκιστη λειτουργία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης μαζί!».

Τέλος, σχετικά με την περιουσία του και για το αν έχει χρήματα στο εξωτερικό,  ο Αλέξης Κούγιας, σχολίασε: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό, ότι κέρδισα στην ζωή μου το επένδυσα στην Ελλάδα έπειτα από 37 χρόνια δικηγορίας, 660 δίκες για ανθρωποκτονία και συνολικά πάνω από 19 χιλιάδες δίκες. Το πολιτικό μας σύστημα τιμωρεί σκληρά όποιον επένδυσε στην χώρα μας! Και γλυτώνουν τα λαμόγια, οι τοκογλύφοι και όσοι με οφσόρ εταιρείες έχουν λεφτά στην Ελβετία. Θα έπρεπε να προκαλεί δέος, ότι δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε Σαουδάραβα και Αφρικανό και Πακιστανό, αυτό είναι η απόλυτη παρακμή του εγχώριου επιχειρηματικού συστήματος και μου κάνει εντύπωση πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν το σκέφτεται».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved