Μπαριανάκης: «Στηρίξτε τον Διαγόρα»

Μπαριανάκης: «Στηρίξτε τον Διαγόρα»

Ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, Μιχάλης Μπαριανάκης με επιστολή του έστειλε μήνυμα συστράτευσης στον Διαγόρα ενόψει της εκδίκασης της έφεσης την Τετάρτη (11/10).

Με επιστολή του προς πέντε βουλευτές του νομού Δωδεκανήσου, τον Περιφερειάρχη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο Ρόδου και την ΠΑΕ Διαγόρας ο Μπαριανάκης ανέφερε:

«Με μεγάλη μου θλίψη παρακολουθώ τα γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης.

Αναφέρομαι στην απόφαση τιμωρίας σε υποβιβασμό της Π.Α.Ε. Διαγόρας, μια απόφαση που εκδόθηκε χωρίς σκεπτικό, χωρίς στοιχεία παρέχοντας τη δυνατότητα έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της Ε.Π.Ο., οι διοικούντες να απολογηθούν και να προστατεύσουν την ομάδα τους από ενδεχόμενο υποβιβασμό στην Γ Εθνική.

Αύριο θα εκδικασθεί από την αρμόδια επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. εάν η Π.Α.Ε. Διαγόρας υποβιβασθεί σε κατώτερη κατηγορία ή θα δικαιωθεί και θα αγωνίζεται στη Β κατηγορία του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστή σε όλους η ιστορία αυτού του συλλόγου από το 1905 μέχρι σήμερα με αποκορύφωμα τη βράβευση του με το χρυσό μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών.

Αυτό όμως που με λυπεί και με προβληματίζει παρά την κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι:

α. Η αδιαφορία

β. Η απάθεια

δ. Η μη συμμετοχή των Βουλευτών, Περιφερειάρχη, χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου στη συμπαράσταση της ΠΑΕ Διαγόρας στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της, όταν άδικα υποβιβάζεται χωρίς στοιχεία και σκεπτικό απόφασης.

Ενώ βλέπουμε άλλες Π.Α.Ε. που τιμωρούνται ανάλογα, οι κατά τόπους Βουλευτές τους, Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να συστρατεύονται ενωμένοι να διαμαρτύρονται να προστατεύουν τα σωματεία τους και να παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης στην αθλητική δικαιοσύνη.

Εμείς ως Δωδεκανήσιοι σφυρίζουμε αδιάφορα όταν έχουμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Νικητιάδη και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Οικονομίδη να προέρχονται από τα Δωδεκάνησα.

Έστω και την τελευταία στιγμή εκλιπαρώ μέσα από την επιστολή μου να συστρατευθούν όλοι που προανέφερα και ενωμένοι σαν μια γροθιά να παραστούν και να υποστηρίξουν τις θέσεις της Π.Α.Ε. Διαγόρας στο αυριανό Εφετείο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για να ανατραπεί η άδικη απόφαση υποβιβασμού της ομάδας μας που σημαίνει αυτόματα τη διάλυση του ιστορικού και παλαιότερου αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Μπαριανάκης

Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Υ.Γ.: Ο μόνος που αντέδρασε και αξίζει συγχαρητηρίων είναι ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Τάσος Καραμάριος».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved