Μπόλονι: «Να επικεντρωθούμε στη Σάμροκ»

Μπόλονι: «Να επικεντρωθούμε στη Σάμροκ»

Την απόλυτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, επέστησε  ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (3/11) αναμέτρησης στο «Ταλάτ», υποστηρίζοντας πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» υποστήριξε μεταξύ άλλων πως οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν την απαιτουμένη προσοχή στην ιρλανδική ομάδα, τονίζοντας πως μια νίκη θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης (αν και φαβορί είναι η Τότεναμ και η Ρουμπίν), ενώ δεν περιμένει σημαντικές αλλαγές σχετικά με τον αγώνα της «Τούμπας».

«Θα ήθελα να πω και πάλι συγχαρητήρια στη Σάμροκ για το πρωτάθλημα και με αυτόν τον τρόπο έδειξαν τη δύναμη και την ποιότητά τους. Σεβόμαστε την ομάδα όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους μας. Ετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε τη Σάμροκ όπως όλες τις αντιπάλους και ελπίζουμε μετά τον αγώνα να είμαστε χαρούμενοι. Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι δύσκολη για εμάς. Κάποιος από εσάς μου είπε ότι ο Οκτώβριος είναι συνήθως  ιδιαίτερος μήνας για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει όμως να σας πω ότι το ίδιο είχα ακούσει και για τον Σεπτέμβριο και δεν ήταν κακός μήνας για εμάς. Τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε πρέπει να τις βγάλουμε από το κεφάλι μας και η συγκέντρωση μας να είναι στο αυριανό παιχνίδι. Όπως έχω πει αρκετές φορές ο στόχος μας είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και να μην κάνουμε μεγάλα λάθη στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Δε φοβάμαι ποτέ. Φοβάμαι για τη μητέρα μου που έχει προβλήματα υγείας, για την κόρη μου που οδηγάει. Στο ποδόσφαιρο δε φοβάμαι ποτέ», τόνισε αρχικά ο Μπόλονι για να συμπληρώσει:

Για το πλάνο και αν βγαίνει: «Πρέπει να πω ότι δεν μπορώ να ανατρέξω πολύ στην περίοδο που η ομάδα είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι διαφορετικό να παίζεις με τη Βαλερένγκα και μετά με την  Ξάνθη και διαφορετικό να παίζεις με τη Ρούμπιν Καζάν και μετά από δύο μέρες με τον Ολυμπιακό. Πολλοί που σκέφτονται με την καρδιά δε μπορούν να κάνουν το διαχωρισμό, αλλά εγώ που σκέφτομαι με την καρδιά μπορώ να το κάνω».

Για το αν είναι υποχρέωση η νίκη αύριο: «Υποχρέωση έχεις μόνο να πεθάνεις μία φορά. Τίποτα άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά τα αποτελέσματα, τι έχουν κάνει στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε και ποιες θα είναι οι πιθανότητές μας αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα αύριο:  «Όπου και να παίζουμε ξέρω ότι οι παίκτες μου κάποιες φορές με αποτέλεσμα κάποιες φορές όχι, ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα και ξέρουμε ότι μία νίκη θα μας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα».

Για το αν θα υπάρχουν διαφορές με το παιχνίδι της Τούμπας: «Πιστεύω θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι. Σίγουρα όμως όταν κάποια ομάδα παίζει στην έδρα της γίνεται πιο επιθετική».

Για το τι τον εντυπωσίασε από τη Σάμροκ: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δική μου ομάδα και δε μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα. Έχει παίκτες με ατομικό ενδιαφέρον αλλά το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Πιστεύω ότι οι δύσκολες στιγμές είναι πίσω μας. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το αυριανό. Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε πριν».

Για το αν μία νίκη του δώσει υποψηφιότητα για πρόκριση: «Το φαβορί δεν είμαστε εμείς. Είναι η Τότεναμ και η Ρούμπιν Καζάν. Αρκεί μόνο μία ανάγνωση των οικονομικών στοιχείων για να καταλάβει κάποιος. Ξέρω ότι αυτό δε θα αρέσει και σε πολλούς, αλλά δε θέλω να βάλω παραπάνω πίεση στους παίκτες από όση έχουν και σαφώς και θα είμαστε χαρούμενοι άμα περάσουμε από τον όμιλο»

Για το αν είναι φαβορί για αύριο ο ΠΑΟΚ: «Ναι…».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Φωτάκη ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να φορέσει και πάλι το ευρωπαϊκό του κοστούμι, ενώ ισάξιο με Τότεναμ και Ρουμπίν χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο» ο προπονητής της Σάμροκ, Μάικλ Ο΄Νιλ. Δεν έλειψαν τέλος τα απρόοπτα με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να ακούει στο όνομα Ετό.

Δείτε επίσης τα πλάνα του Μπόλονι, αλλά και του ομολόγου του στον πάγκο της Ρόβερς, Μάικλ Ο΄Νιλ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved