Το μασάζ του Λέτο

Το μασάζ του Λέτο

Η αναμονή σε ένα αεροδρόμιο, προκειμένου να ξεκινήσεις το ταξίδι σου, συνήθως είναι δύσκολη και… βαρετή.

Αυτό όμως δεν ισχύει όταν πρόκειται να ταξιδέψεις με την αποστολή του Παναθηναϊκού, ειδικά στην εφετινή ομάδα, όπου τα χαμόγελα και η σύμπνοια είναι κάτι παραπάνω από φανερή.

Σίγουρα όμως, υπάρχουν και ορισμένες σπάνιες στιγμές. Όπως αυτή που έζησε ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός του «τριφυλλιού», αφού έφτασε στο αεροδρόμιο και αντάλλαξε τις πρώτες του κουβέντες με τους συμπαίκτες του, «εντοπίστηκε» από έναν Αθλητικό Όμιλο Κωφών. Ο Βύντρα, φρόντισε αμέσως να βρεθεί στο μέρος τους, να συζητήσει μαζί τους και φυσικά να βγάλει φωτογραφίες και να υπογράψει άπειρα αυτόγραφα, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο ταξίδι αυτό.

Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά πάντως, σε αναχώρηση του «τριφυλλιού», ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «Τυπάρας», φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες πλάκες με όλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ενώ στη συνέχεια, όταν… το πρόγραμμά του τέλειωσε, φρόντισε να αποσυρθεί στα μαγαζιά, προκειμένου να ψωνίσει ορισμένα μικροπραγματάκια.

Την ίδια ώρα, ο Σεμπάστιαν Λέτο, ζούσε τη δική του αγωνία. Ο Αργεντινός μέσος του «τριφυλλιού», είδε όρεξη να κάνει μασάζ σε μια από τις ειδικές πολυθρόνες του αεροδρομίου. Όλα καλά μέχρι εκεί, αφού… πολλοί θέλουν και πολλοί κάνουν κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα με τον Λέτο, ήταν ότι δεν κρατούσε… ψιλά μαζί του. Αποτέλεσμα αυτόύ; Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έκανε… έρανο προκειμένου να μαζέψει το ακριβές ποσό και να ανακουφιστεί με λίγο μασάζ, μια διαδικασία που όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, προκάλεσε άφθονο γέλιο.

Μετά από μερικά λεπτά… αγωνιώδους αναζήτησης, οι λυτρωτές για τον Σεμπάστιαν Λέτο, βρέθηκαν. Αυτοί, ήταν οι Σωτήρης Νίνης και Γιόσου Σαριέγκι, οι οποίοι έδωσαν στον Αργεντινό το… αστρονομικό ποσό των 2 Ευρώ και έτσι ο μέσος των «πρασίνων», απόλαυσε τις χαλαρωτικές ιδιότητες της πολυθρόνας… μασάζ του αεροδρομίου.

Το… καλύτερο στο όλο θέμα ήταν η στάση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο κόουτς των «πρασίνων» σε όλη τη διάρκεια της αναζήτησης χρημάτων από τον Λέτο, ήταν κολλημένος στο i-pad του, σερφάροντας στο ίντερνετ. Ίσως και να μάθαινε τα τελευταία νέα της Οντένσε, θέλοντας να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένος για την κόντρα με τους Δανούς, που σίγουρα θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved