Μπακχάρ: «Έχουμε πλεονέκτημα»

Μπακχάρ: «Έχουμε πλεονέκτημα»

Η Χάποελ είχε… διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, όπως τόνισε ο τεχνικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ισραήλ.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μπάρακ Μπακχάρ στάθηκε στο καλό στήσιμο που είχε η ομάδα του, ωστόσο, τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πολλές πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Ίβηρα κόουτς:

Ποιο ήταν το κλειδί που έφερε το 0-0 στο σημερινό ματς για την Χάποελ και ουσιαστικά της δίνει και ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς;

«Πιστέψαμε στον εαυτό μας, παίξαμε έξυπνα, όταν έπρεπε να επιτεθούμε επιτεθήκαμε, όταν έπρεπε να παίξουμε αμυντικά το κάναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Έχουμε και μία αίσθηση ότι θα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο και έχουμε αρκετές ελπίδες για τη συνέχεια».

Είδαμε σήμερα μία ομάδα που κυρίως πρόσεχε τα νώτα της και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει γκολ. Αυτή την εικόνα θα περιμένουμε και στη ρεβάνς;

«Θα έρθετε αργότερα να σας πω. Δεν έχω σκοπό να σας πω».

Περιμένατε ότι θα έρθετε στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός των τόσων συμμετοχών στο Champions League, δεν θα έκανε ουσιαστικά ούτε μία ευκαιρία;

«"Πρώτον έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι δεν σκόραρε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. Είναι καλύτερη ομάδα από τη δική μας. Στον επαναληπτικό θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει. Και το γεγονός ότι δεν έβαλαν γκολ στο Καραϊσκάκη, σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσπαθήσουν στον επαναληπτικό».

Ξαφνιάσατε τον Ολυμπιακό με την τακτική που είχατε με τους τρεις στόπερ;

«Είχαμε πολύ καλή προετοιμασία. Αυτή βγήκε και στο γήπεδο. Διαβάσαμε καλά τον αγώνα και με αυτόν τον τρόπο φέραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα».

Ο Σουάρες ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την ομάδα. Θα παίξει στη ρεβάνς;

«Είναι παίκτης της ομάδας».

Για τον Μπουρζάγκλο που είπε ο πατέρας του ότι θα φύγει από την Χάποελ;

«Δεν θέλω να το σχολιάσω».

Τι βλέπετε στον επαναληπτικό;

«Φυσικά θα έχουμε πλεονέκτημα. Έχουμε απέναντί μας όμως μία πιο ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει με μεγάλη προσπάθεια να καλύψουμε αυτή την απόσταση με σωστή τακτική, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πιστεύετε ότι θα περάσετε;

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα απέναντι στην ομάδα μας. Η πίστη υπάρχει και υπήρχε. Απλώς θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια και με τη σωστή τακτική να ξεπεράσουμε το εμπόδιο».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved