Ιμπαγάσα: «Τα πάντα με την Ντόρτμουντ»

Ιμπαγάσα: «Τα πάντα με την Ντόρτμουντ»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θεωρεί ότι το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής είναι όλα τα λεφτά στο φετινό Champions League.

Οσο και να μεγαλώσει, θα είναι πάντα ο... Κοντορεβιθούλης του Ολυμπιακού. Ο μικρός στην εμφάνιση, αλλά μεγάλος στην κλάση. Αυτός που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, που θα προκαλέσει το θαυμασμό.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι σαν να επιβεβαιώνει... ποδοσφαιρικούς οινολόγους. Όσο μεγαλύτερος γίνεται, τόσο πιο όμορφο ποδόσφαιρο παίζει.

Ο Αργεντινός, κατά πολλούς ο κορυφαίος σε κλάση παίκτης του Ολυμπιακού, μας μίλησε στη μικτή ζώνη του «Emirates». Φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, είχε δεχτεί τα συγχαρητήρια του πρώην συμπαίκτη του στη Βιγιαρεάλ, του Ρομπέρ Πιρές, και είχε αισθανθεί την αδικία. Πίστευε και πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Και κυρίως τονίζει ότι παρά το άτυχο αποτέλεσμα, υπάρχουν ακόμα ελπίδες, οι οποίες μπορεί να γίνουν περισσότερες αν έρθει η νίκη με την Ντόρτμουντ...

Συγχαρητήρια για την εμφάνιση...

«Δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά. Παίξαμε, πιστεύω, όλοι πολύ καλά. Και είμαστε ευτυχισμένοι γιʼ αυτό. Αν ήμασταν πιο τυχεροί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν. Τώρα δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Έχετε παίξει δύο αγώνες στο Champions League και τους έχετε χάσει και τους δύο. Τι σημαίνουν αυτά τα δύο αποτελέσματα για το μέλλον;

«Θα έλεγα ότι τα πάντα παίζονται στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Είναι ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να νικήσουμε για να ξανακερδίσουμε τις ευρωπαϊκές μας ελπίδες. Για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να νικήσουμε».

Δηλαδή, όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ;

«Ναι. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας στην Ευρώπη. Και με νίκη θα δώσουμε στους οπαδούς μας τη χαρά που δεν πήραν στο παιχνίδι με την Αρσεναλ. Πρέπει να νικήσουμε για να ξανακερδίσουμε τις ευρωπαϊκές μας ελπίδες».

Πριν από την Ντόρτμουντ, πάντως, υπάρχει το πρωτάθλημα...

«Όπως σας είπα και προηγουμένως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα».

Και κάτι για σένα. Παρά την ηλικία σου, το πάθος σου είναι απαράμιλλο. Είναι σαν να το μεταδίδεις και στην ομάδα...

«Δεν έχει σημασία η ηλικία. Σε όποια ηλικία και να είσαι, πάντα έχεις κίνητρο. Και όταν έχεις να δώσεις παιχνίδια μπροστά σε τόσο κόσμο και για τόσο σημαντικές διοργανώσεις, πάντα προσπαθείς να δώσεις το καλύτερο για την ομάδα και τον εαυτό σου. Βγαίνει αυτόματα. Χωρίς να το καταλαβαίνεις».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved