1ος Όμιλος: Ώρα για αποδείξεις

1ος Όμιλος: Ώρα για αποδείξεις


Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι στην «Αλιάντς Αρένα» με τον νικητή να παίρνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. «Πρώτη» εντός για Νάπολι απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League διεξάγεται στην «Αλιάντς Αρένα» όπου η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν δυνατά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από το «Μαδριγάλ» απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Από την πλευρά τους οι «πολίτες» μετά την αποτυχία τους απέναντι στην Νάπολι στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε δύο διοργανώσεις και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες έχει πολύ καλή παράδοση, καθώς έχουν ηττηθεί από αγγλική ομάδα στο γήπεδό τους μόλις μία φορά, η οποία ήταν από την Νόριτς την σεζόν 1993-94.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση για τον Ζερόμ Μπόατενγκ ο οποίος το καλοκαίρι που πέρασε, αποχώρησε από την Μάντσεστερ Σίτι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ένας ακόμα Βαυαρός θα έχει μία ξεχωριστή σκέψη στο μυαλό του. Ο λόγος για τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος διατηρεί ανέπαφη την εστία του για 838 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις και αν το διευρύνει θα σπάσει νέο ρεκόρ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Μέλερ, Κρόος, Ριμπερί, Γκόμεζ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ, Μπάρι, Τουρέ, Σίλβα, Αγκουέρο, Νασρί, Τζέκο

ΝΑΠΟΛΙ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Προηγούμενα έχουν Νάπολι και Βιγιαρεάλ. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα νοκ άουτ του Europa League της περυσινής σεζόν με το «κίτρινο υποβρύχιο» μα παίρνει τη πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς στο «Σαν Πάολο» όπου θα αγωνιστούν και σήμερα οι δύο ομάδες, επικράτησε με 2-1.

Οι «παρτενοπέι» στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στο Champions League, εντός έδρας θέλουν αφενός να πάρουν εκδίκηση για την περυσινή ήττα και αφετέρου να διατηρηθούν τουλάχιστον στην δεύτερη θέση και να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους για την συνέχεια.

Στα αγωνιστικά από τους Ναπολιτάνους θα λείψουν οι Ούγκο Καμπανιάρο και Μπλερίμ Τζεμαϊλί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κριστιάν Μάτζιο. Για τους Ισπανούς ο Τζουσέπε Ρόσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πατρίδα του προς το παρόν καθώς δεν υπολογίζεται. Επίσης σίγουρα εκτός είναι ο Μάρκο Ρούμπεν, αλλά και ο τιμωρημένος Μπόρχα Βαλέρο.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Φερνάντεζ, Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζιο, Ινλέρ, Γκαργκάνο, Ντοσένα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεζ, Ζαπάτα, Μουσάκιο, Γκονζάλο, Καταλά, Ντε Γκούζμαν,  Σένα, Μπρούνο, Μαρτσένα, Κάνι, Νιλμάρ.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία των ομίλων πατώντας ΕΔΩ.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved