Μαρία Σάκκαρη: «Στην Ελλάδα έχουν λάθος νοοτροπία. Άκουγα πως δε θα ξεπεράσω τη μητέρα μου» (video)
Intime.gr

Μαρία Σάκκαρη: «Στην Ελλάδα έχουν λάθος νοοτροπία. Άκουγα πως δε θα ξεπεράσω τη μητέρα μου» (video)

Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας της Σάκκαρη στο Τορόντο

H Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την πικρία της για την σύγκριση που δεχόταν με τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τον Νο 1 στόχο της, λίγο πριν την πρώτη της «μάχη» στο WTA 1000 του Τορόντο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο Τορόντο, κόντρα στην Σλόαν Στίβενς, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του τουρνουά, για τον ιστορικό ημιτελικό του Indian Wells τον περασμένο Μάρτιο, κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα μια νίκη που την έφερε στο Νο3 του κόσμου για πρώτη φορά, αλλά και για τη διαχείριση της εισόδου της στο Top 10 και την άδικη κριτική που δεχόταν στην Ελλάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στην νοοτροπία που υπάρχει στην χώρα μας σχετικά με το αν μπορεί ή όχι ένα παιδί να ξεπεράσει τον γονιό του αν ακολουθούν το ίδιο επάγγελμα και στο πόσο την επηρέασε να προσπαθεί να αποδείξει πως είναι καλή τενίστρια στη σκιά της μητέρας της, Αγγελική Κανελλοπούλου που ήταν 11 φορές πρωταθλήτρια στο μονό γυναικών, τρεις φορές στο διπλό γυναικών και τρεις στο διπλό μικτό, πρωταγωνιστώντας από το 1979 και για πάνω από 15 χρόνια.

Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, σημείωσε:

«Μετά από τον αγώνα κόντρα στην Μπαντόσα στο Indian Wells, είμαι σίγουρη ότι θα το θυμάστε, η στιγμή ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό γιατί ήξερα ότι θα ανέβω στο Νο3 του κόσμου. Φυσικά δεν ήταν αυτός ο στόχος μου να είμαι 3η, ή το «ταβάνι» μου. Ο στόχος μου πάντα είναι να είμαι Νο 1 και να κερδίσω πολλά τουρνουά και Grand Slams.

Όταν μεγαλώνεις σε μια χώρα που έχει λάθος νοοτροπία ειδικά στο τένις, καθώς πάντα ήμουν στη σκιά της μητέρας μου που είναι διάσημη στην χώρα μας, είναι δύσκολο. Άκουγα ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να την ξεπεράσω. Ακόμη και αν αλλάξω προπονητές και πάω στην Ισπανία πάλι δε θα τα καταφέρω. Ξαφνικά έγινα μία από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο.

Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Πάλεψα αρκετά. Υπήρχαν στιγμές που δεν απολάμβανα τα τουρνουά. Και έπρεπε να σταματήσω. Δεν καταλαβαίνεις τι έχεις καταφέρεις αν δεν πάρεις τον χρόνο σου. Είχα όμως τη μητέρα μου στο πλευρό μου και μου έλεγε πως έχω πολλούς ανθρώπους στο πλευρό μου να με αγαπούν και να με στηρίζουν και είναι υπερήφανοι για μένα».

«Κλείνοντας» η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε ότι βρίσκεται και πάλι στο σωστό δρόμο και πως στη συνέχεια θα δούμε ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο:

«Χρειάστηκα όμως χρόνο για να συνειδητοποιήσω τι έχω πετύχει. Πιστεύω ότι θα δείτε μια διαφορετική Μαρία από ότι ήμουν πριν τρεις μήνες».

Η ώρα και το κανάλι της «μάχης»

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Σλόαν Στίβενς είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/8), όχι πριν τις 03:30. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports6HD και η νικήτρια θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του WTA 1000 του Τορόντο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης Τύπου της Μαρίας Σάκκαρη.



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved