O Κύργιος για το bullying:«Ο Στέφανος χτύπησε θεατή! Έχει σοβαρά θέματα, κανείς δεν τον συμπαθεί»
Wimbledon

O Κύργιος για το bullying:«Ο Στέφανος χτύπησε θεατή! Έχει σοβαρά θέματα, κανείς δεν τον συμπαθεί»

Στην αντεπίθεση βγήκε ο Νικ Κύργιος που απάντησε στις κατηγορίες για bullying του Στέφανου Τσιτσιπά, τον οποίο αποκάλεσε «μαλακό», ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχει σοβαρά θέματα, κανείς δεν τον συμπαθεί»!

Ο Ελληνοαυστραλός κατά την on court συνέντευξη μετά την μεταξύ τους «μάχη» από το Court 1, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τονίζοντας ότι τον σέβεται και ότι τον αγαπάει!

Ο 27χρονος ομογενής από την Καμπέρα σημείωσε:

«Ήταν ένα απίστευτο ματς. Σπουδαία ατμόσφαιρα. Ένιωσα ότι ήμουν το φαβορί αφού τον είχα κερδίσει πριν μερικές εβδομάδες. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ματς. Είναι σπουδαίος παίκτης. Ξέρει πως θα με παίξει, με έχει κερδίσει μια φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Στέφανο. Ότι γίνεται στο court, μένει στο court. Τον αγαπάω»!

Παρόλα αυτά λίγο αργότερα κατά την συνέντευξη Τύπου και έχοντας μάθει πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον κατηγόρησε για bullying και «τσίρκο» κατά την αναμέτρησή τους στον τρίτο γύρο του Wimbledon, άλλαξε στάση προς τον Έλληνα τενίστα.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες. Δεν ξέρω τι να πω» ανέφερε αρχικά ο Νικ Κύργιος και εν συνεχεία τόνισε με νόημα:

«Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές και μετά να πάει σε αυτό»!

Σχετικά με την συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος του επιτέθηκε με το μπαλάκι ενώ εκτόξευσε και ένα μπαλάκι προς θεατή, ο Νικ Κύργιος σημείωσε:

«Απορώ γιατί έμεινε στο court. Ξέρω ότι αν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, εγώ θα είχα αποβληθεί»!

Αναφορικά με το «τσίρκο» που είπε ο Τσιτσιπάς πως έγινε από τον Ελληνοαυστραλό το ματς, ο Κύργιος τόνισε με νόημα:

«Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν σήμερα. Εγώ αισθανόμουν υπέροχα. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το πούμε και αυτό.

Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Είναι πολύ soft για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Αν επηρεάζεται από αυτό, αν αυτό τον κρατάει πίσω, αν αυτό επηρεάζει το παιχνίδι του, τότε είναι soft».

Σε ερώτηση για το αν θα έχουν κατιδίαν συζήτηση ο Νικ Κύριος υπογράμμισε:

«Ποτέ δεν θα το κάνει αυτό. Απλά δεν καταλαβαίνω τι έκανα, δεν έκανα τίποτα εναντίον του, δεν ήμουν επιθετικός. Δεν του πετούσα μπάλες στο πρόσωπο. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε οργή, δεν είχα οργή εναντίον του. Δεν ξέρω από πού προέρχονται όλα αυτά. Ο τύπος ήταν οργισμένος, διότι πέταξε την μπάλα εκτός σταδίου, πήγαινε προς το box του. Κάποια τριβή υπήρχε και, προφανώς, αν χάνεις πάλι από μένα εκνευρίζεσαι. Επίσης, να πω ότι ποτέ δεν έχω κάνει τέτοια χειραψία εγώ. Ακόμα και όταν αποβλήθηκα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ. Κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και λέω, μπράβο, ήσουν καλύτερος, εγώ δεν ήμουν όσο καλός χρειαζόταν. Δεν θα έρθει, λοιπόν, στα αποδυτήρια».

Θυμηθείτε εδώ το θέμα του Onsports.gr για τον εκρηκτικό Νικ Κύργιο.

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη Τύπου του Νικ Κύργιου μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά.

Nick Kyrgios Third Round Post-Match Press Conference | Wimbledon 2022



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved