Στέφανος Τσιτσιπάς: Η «τρέλα» για τον νέο σούπερ σταρ του τένις και τα αμύθητα κέρδη! (video+photos)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με το πιο σημαντικό τρόπαιο της μέχρι τώρα καριέρας του, που κατέκτησε την Κυριακή (17/11) στο Λονδίνο - InTime Sports

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η «τρέλα» για τον νέο σούπερ σταρ του τένις και τα αμύθητα κέρδη! (video+photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο νέος σούπερ σταρ του παγκοσμίου τένις είναι Έλληνας και αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τη δημοτικότητα αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό!

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1998, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν μοιραίο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Ειδικότερα με το τένις. Τόσο ο Αποστολής Τσιτσιπάς, όσο και η Τζούλια Αποστόλη, το γένος Σαλνίκοβα, ήταν επαγγελματίες παίκτες του τένις. Η μητέρα του είχε βρεθεί στο Νο1 της κατάταξης των νέων και μέσα στις 200 κορυφαίες του κόσμου, ενώ εκπροσώπησε και τη Σοβιετική Ένωση στο Φεντ Καπ. Οι περιορισμοί που υπήρχαν στην ελευθερία μετακίνησης εκείνη την εποχή στη Σοβιετική Ένωση, έβαλε «φρένο» στην καριέρα της. Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, ήταν δάσκαλος του τένις στον Αστέρα Βουλιαγμένης όταν ο σημερινός σούπερ σταρ των κορτ γεννήθηκε. Οι γονείς του, γνωρίστηκαν σε τουρνουά τένις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με τη μοίρα του Στέφανου να … γράφεται από τότε και να περιστρέφεται γύρω από το αγαπημένο του άθλημα.

Οι μεγάλες νίκες που ξεκίνησε να παίρνει την τελευταία διετία, απέναντι σε αθλητές «μύθους» του τένις που αποτέλεσαν πρότυπα για τον ίδιο, τον έφεραν στην επικαιρότητα. Το γεγονός ότι μπήκε στο Top10 της Παγκόσμιας Κατάταξης, γρήγορα τον έκανε… θέμα συζήτησης και παρότι στην Ελλάδα το άθλημα δεν είναι διαδεδομένο, πλέον όλοι μιλούν για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τα κατορθώματά του. Η νίκη του στο ATP Finals του Λονδίνου, προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού, και έφερε ξανά το όνομά του στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ντομινίκ Τιμ, φρόντισε να επικοινωνήσει απευθείας με τους φαν του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε LIVE μετάδοση, στην οποία… απάντησε για όλους και για όλα. Ο 21χρονος τενίστας αποκάλυψε πως του αρέσει και το μπάσκετ και μπορεί να καρφώσει, ενώ ανέφερε πως η αγαπημένη του σειρά, θυμίζουμε πως φροντίζει να γράφει μετά από νίκες του πάνω στις κάμερες που γράφουν τους αγώνες του τίτλους από αυτές, είναι το «Stranger Things» ενώ δεν δίστασε να πει πως αγαπημένη του τραγουδίστρια είναι η Σακίρα. Το αγαπημένο του τραγούδι, πάντως είναι το «Πάρε με αγκαλιά» του Αργυρού, ενώ υπογράμμισε πως του αρέσει η Λισαβόνα και η Μπενφίκα, όπου στηρίζει και τον Έλληνα παίκτη της Ανδρέα Σάμαρη. Σε ερώτηση για τα video games έβαλε ψηλά στη λίστα το «Grand Theft Auto» και το «Assasins Creed», ενώ αποκάλυψε και το πρόγραμμα των διακοπών του από εδώ και πέρα που περιλαμβάνει λίγο… Ισλανδία, λίγο Ελλάδα και μετά Κύπρο για να οδηγήσει επιτέλους το Tesla.

Μια από τις ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις του Στέφανου Τσιτσιπά, ήταν πως αν μπορούσε να ταξιδέψει στον χρόνο θα γύριζε στην Αρχαία Ελλάδα, αν και διαλέγει το… σουβλάκι σε σχετική ερώτηση. Παράλληλα, τσεκάρει τα ζώδια όχι… φανατικά αλλά από τη στιγμή που κάποιες προβλέψεις επαληθεύονται έχει αρχίσει να τα πιστεύει, όπως πιστεύει και στις αδελφές ψυχές. Τέλος, αγαπημένη του ηθοποιός είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, την οποία θαύμασε στο «Suicide Squad», ενώ ο αγαπημένος του αθλητής δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Πέρα από την… ανάκριση που έγινε στον Στέφανο Τσιτσιπά από τους ίδιους τους φαν του, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τα χρήματα που έχει καταφέρει να βγάλει – συνολικά – από το τένις. Με την τελευταία του επιτυχία ο Έλληνας σούπερ σταρ του αθλήματος ανέβασε κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Το «Nitto ATP Finals» που κατέκτησε στο Λονδίνο του απέφερε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και έτσι τα κέρδη του, πλέον, στην καριέρα που έχει κάνει στο τένις έχουν αρχίσει να… αυξάνονται επικίνδυνα! Δείτε λεπτομέρειες για τα χρηματικά ποσά που έχει κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο photostory που ακολουθεί, και το LIVE που έκανε στο youtube στο βίντεο... 

PRE-VACATION MADNESS



Εθνική Ελλάδας: Ανοίγει και το δεύτερο «πέταλο» της «OPAP Arena» – Επίσημο το φιλικό με Γερμανία
Εθνική Ελλάδας: Ανοίγει και το δεύτερο «πέταλο» της «OPAP Arena» – Επίσημο το φιλικό με Γερμανία
H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του ΕURO 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση
H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του ΕURO 2024 στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση
Euroleague: Αρχή διαβολοβδομάδας που ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Euroleague: Αρχή διαβολοβδομάδας που ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Βράδυ Τρίτης με 21 εκατ. ευρώ από το Eurojackpot
Βράδυ Τρίτης με 21 εκατ. ευρώ από το Eurojackpot
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved