Παγκόσμια υπόκλιση στον Στέφανο Τσιτσιπά (videos+photos)

Παγκόσμια υπόκλιση στον Στέφανο Τσιτσιπά (videos+photos)

Στέφανος Τσιτσιπάς:   Λίγο μετά τον θρίαμβο επί του Ρότζερ Φέντερερ και την εξασφάλιση θέσης στον τελικό των Nitto ATP Finals όλος ο κόσμος μιλάει για τη μεγάλη νίκη του Έλληνα τενίστα

Έκπληξη αλλά και αναγνώριση από τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο για τον Έλληνα πρωταθλητή που έφτασε στο κορυφαίο ραντεβού της διοργάνωσης, στην πρώτη του κιόλας συμμετοχή.

«Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς: νικάει τον Φέντερερ σε δύο σετ και πάει τελικό» είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Gazzeta dello Sport, που σημειώνει: «Ο 21χρονος Έλληνας στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά των κορυφαίων οκτώ της σεζόν, νίκησε τον υπέροχο Φέντερερ με 6-3,6-4».

«Η εξέγερση των νέων είναι εδώ: ο Φέντερερ...πέφτει από τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά», αναφέρει η ισπανική Marca, ενώ η As σημειώνει: «Η Νέα γενιά (Next Gen) ανοίγει βήμα» υπογραμμίζοντας: «Ο Τσιτσιπάς κερδίζει τον Φέντερερ και είναι ο πιο νέος φιναλίστ από το 2009».

Η γαλλική εφημερίδα L'Equipe έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον ...μετρ και πέρασε στον τελικό», ενώ το BBC τόνισε: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φέντερερ και πήγε τελικό».

«Υπέροχος Τσιτσιπάς έβγαλε έξω τον Φέντερερ και πήγε στον τελικό», αναφέρει η ιστοσελίδα tennis.com, ενώ ο Guardian έγραψε:«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε τον Φέντερερ και έφτασε στον τελικό των ATP Finals».

H ιστοσελίδα της Nitto ATP Finals αναφέρει «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φέντερερ», ενώ στο twitter της έχει την δήλωση του Έλληνα πρωταθλητή: «Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ένα από αυτά τα παιδιά που βρίσκονται και παρακολουθούν από πίσω. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να βρίσκεται εδώ, αλλά αυτό συνέβη. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

To CNN έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Ο Τσιτσιπάς πέρασε τον Φέντερερ και πήγε τελικό. Για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ροτζερ Φέντερερ... ανατράπηκε από έναν 21χρονο στους ημιτελικούς των ATP Finals, απογοητεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία των 18.000 οπαδών στο O2 Arena του Λονδίνου. Την προηγούμενη φορά ήταν ο Αλέξανδρος Ζβέρεφ που κέρδισε το θρυλικό Ελβετό πριν από 12 μήνες στο δρόμο προς το στέμμα και τώρα ήταν η σειρά του Στέφανου Τσιτσιπά. Έγινε νεότερος φιναλίστ στο ντεμπούτο του στο Finale του ATP από τον Τζιμ Κούριερ το 1991».

H ιστοσελίδα της εφημερίδας της Αργενινής Clarin υπογράμμισε: «Ο Τσιτσιπάς ένιωσε την ευχαρίστηση να αποκλείσει τον Φέντερερ και να φτάσει στον πρώτο του τελικό στα ATP Finals. Κέρδισε σε δύο σετ τον Ελβετό, νικητή έξι φορές αυτού του τουρνουά».



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved