Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε στο 2ο No Finish Line  Athens
SHARE

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε στο 2ο No Finish Line Athens

Το 2ο No Finish Line Athens ολοκληρώθηκε, και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών προσέφερε το ποσό των 312 ευρώ για τους σκοπούς της διοργάνωσης.

Η Α.Ε.Α.Ε. συμμετείχε στη διοργάνωση με 53 αθλητές αστυνομικούς και κατάφερε να συγκεντρώσει 624 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια των 90 ωρών, γεγονός που μεταφράζεται σε τριακόσια δώδεκα ευρώ 312,00 για τις ανάγκες του Ιδρύματος «Μαζί για το παιδί».

Η κορύφωση της δράσης έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (28/4) όπου το σύνολο των συμμετεχόντων έδωσε το παρών στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το παρών τη συγκεκριμένη ημέρα έδωσε ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αστυφύλακας Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος τιμήθηκε για τις ανωτέρω επιτυχίες και για την προσφορά του στον αστυνομικό αθλητισμό. Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Γιώργος Τζατζάκης του απένειμε τον «Δισκοβόλο», έμβλημα της Ένωσης και στον λόγο του εξήρε τα μηνύματα που στέλνει ο κ. Τσαπατάκης με την προσπάθεια που καταβάλει και τις επιτυχίες που καταφέρνει, προς ολόκληρη την κοινωνία.

Η συμμετοχή της ομάδος στο No Finish Line χαιρετίστηκε και από την οργανωτική επιτροπή, η οποία καλωσόρισε ολόκληρη την ομάδα και έδωσε το βήμα προς τον Αντώνη Τσαπατάκη για ένα χαιρετισμό. Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την θερμή υποδοχή και ευχήθηκε η διοργάνωση να έχει επιτυχία και να λάβουν χώρα παρόμοιες διοργανώσεις με φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Τιμητική βράβευση από τον Πρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. έλαβε και ο Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τέλος ο πρόεδρος Γιώργος Τζατζάκης ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο (ΥΓ) κύριο Αθανάσιο Μπαδέκα αλλά και τα μέλη της Α.Ε.Α.Ε. για την παρουσία τους αλλά και την πολύτιμη προσφορά τους στη συνολική συγκομιδή χιλιομέτρων και κατ’ επέκταση χρημάτων.

Ο πρόεδρο της Α.Ε.Α.Ε. Γιώργος Τζατζάκης δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Σκοπός της συμμετοχής μας στην εν λόγο διοργάνωση ήταν η προσφορά όσο το δυνατό περισσότερων χρημάτων αλλά και η κατάδειξη του γεγονότος ότι οι αστυνομικοί αποτελούν ενεργό και ευαισθητοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους του αθλητές μας, οι οποίοι στον ελεύθερο τους χρόνο, δίχως να επιβαρύνουν την Υπηρεσία, προσήλθαν στο χώρο του Ιδρύματος Νιάρχος και έκαναν 624 χιλιόμετρα, τα οποία μεταφράζονται σε 312 ευρώ προσφοράς. Σημειώνω ότι συμπαραστάτης μας ήταν και ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής συνάδερφος Τσαπατάκης Αντώνιος, ο οποίος κατέδειξε πόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας παίζει η θετική ενέργεια, η εξάσκηση σώματος και πνεύματος και η προσπάθεια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποστράτηγο Πλουμή Εμμανουήλ για την συμμετοχή του στη δράση μας και για την βοήθεια του στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
2 PHOTOS

Για μια θέση στον τελικό
Για μια θέση στον τελικό
Επιχειρηματίας ο Κουλούρης! Δείτε το νέο επαγγελματικό βήμα του (pic)
Επιχειρηματίας ο Κουλούρης! Δείτε το νέο επαγγελματικό βήμα του (pic)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η παρακάμερα του Game 3! (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η παρακάμερα του Game 3! (video)
Δε θα πιστεύετε πόσες χιλιάδες ευρώ ξόδεψε ο Κριστιάνο για τριήμερο στην Κροατία
Δε θα πιστεύετε πόσες χιλιάδες ευρώ ξόδεψε ο Κριστιάνο για τριήμερο στην Κροατία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies