O… παραιτημένος Μπαλτάκος, ξαναχτύπησε για Ερασιτέχνη και Γουδή!
SHARE

O… παραιτημένος Μπαλτάκος, ξαναχτύπησε για Ερασιτέχνη και Γουδή!

Παρά το γεγονός ότι μόλις πριν λίγες ώρες προσπαθούσε να μετατοπίσει τις ευθύνες για τη νέα απουσία των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην πλευρά Γιαννακόπουλου, διατυμπανίζοντας ότι έχει παραιτηθεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη, ο υιός Μπαλτάκος ξαναχτύπησε το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα σε τηλεοπτική μετάδοση!

Αν και… παραιτημένος, ο Μπαλτάκος δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για ζητήματα που αφορούν στον Ερασιτέχνη αλλά και το γηπεδικό, σε ένα πάνελ, που από την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς ότι δεν είχε και μεγάλη σχέση τόσο με το τριφύλλι, όσο και με το Γουδή. Προφανώς η διάθεση για ατομική προβολή υπερίσχυσε όλων των παραπάνω… Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Ιδού οι τοποθετήσεις Μπαλτάκου για να βγάλετε-για μια ακόμη φορά- τα δικά σας συμπεράσματα για τον τρόπο που λειτουργεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Για τους πανηγυρισμούς του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στο Final-4 στα καλάθια του ΟΣΦΠ: «Πέραν της θέσης που κατέχω στον Παναθηναϊκό είμαι κι εν ενεργεία αξιωματικός, συνεπώς δεσμεύομαι να σχολιάσω τη στάση ενός ανωτέρου μου. Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό στη στάση του, θα το κρίνει η υπηρεσία του».

Για το αν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Πριν από λίγες ημέρες τοποθετηθήκαμε σαν ΔΣ και εγώ προσωπικά γραπτώς ότι δεν προτιθέμεθα να κατέβουμε στις εκλογές. Κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει πριν δυο μήνες όταν ξεκίνησε η διαδικασία από τον κ. Γιαννακόπουλο».

Για τις εκλογές κι αν θα διεξαχθούν: «Πιστεύω πως στις 27 του μήνα θα υπάρχει απαρτία λόγω και της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, θα συγκεντρωθεί το 50% συν ένας που απαιτείται και θα προχωρήσουμε κανονικά σε εκλογές. Εμείς δεν θα είμαστε μέρος των ψηφοδελτίων».

Για το γήπεδο κι ενδεχόμενη επικοινωνιακή πολιτική της Κυβέρνησης: «Σαν πολίτης ενδεχομένως το σκέφτηκα. Ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όταν σε καλεί για συζήτηση ο πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος μπορώ να προσέλθω καλόπιστα και να κάνω τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Συναντήθηκα με τον κύριο Καμίνη, δεν μπορώ να λειτουργήσω κακόπιστα, πράξαμε τα δέοντα ούτως ώστε το σχέδιο να προχωρήσει, έχουμε φέρει το ζήτημα σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν είμαι σε θέση να προβλέψω το μέλλον και στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν διάφορα».

Για το αν φοβάται καθυστερήσεις και αν αποδειχθεί επικοινωνιακό τρικ το Γουδή: «Θα κάνω ένα πολύ σύντομο πολιτικό σχόλιο, δεν είναι βέβαια η θέση μου αλλά χρειάζεται νομίζω σε αυτή την περίπτωση. Αν αυτό για παράδειγμα, υποθέσουμε πως ήταν μια δέσμευση με προεκλογικό χαρακτήρα, ας ψάξουμε να βρούμε έναν Παναθηναϊκό που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα γίνει το γήπεδο στο Γουδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και θεωρώ ότι αυτό το ξέρει καλά η κυβέρνηση. Έχω γνωρίσει τον πρωθυπουργό και θεωρώ ότι ο λόγος του είναι αληθής στο συγκεκριμένο ζήτημα, κι έχω κάνει πολλαπλές συζητήσεις και ανακοινώσεις με τον υπουργό αθλητισμό και με τον υπουργό περιβάλλοντος και θεωρώ πως καλόπιστα προχωρούν το σχέδιο αυτό. Θεωρώ πως δεν υπάρχει πολιτικό όφελος σε μια τέτοια κίνηση για την πλευρά της κυβέρνησης, το αντίθετο μάλιστα».

Για τις αντιδράσεις και τις μελέτες που δεν έχουν προχωρήσει αρκετά: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζω λίγο μετά το Πάσχα την εβδομάδα μετά το Πάσχα, τη Μεγάλη Βδομάδα, έγινε μια δημιουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, και στη συνέχεια έγιναν ανακοινώσεις μεταξύ εμού και του κυρίου Φάμελου, του υπουργού περιβάλλοντος τις οποίες ανακοίνωσε ο κύριος υπουργός κατ’ εντολή του κυρίου πρωθυπουργού, ότι για να μπορέσει να υλοποιηθεί η ανέγερση του γηπέδου στο Γουδή, πρόκειται να γίνει μέσω ενός ευρύτερου προγράμματος το οποίο το ονομάζουν «Νέα Αθήνα» και το οποίο για να μπορέσει να υλοποιηθεί θα πρέπει να επανασχεδιασθεί το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας. Συνεπώς το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν αποτελεί ένα έργο μόνο του, απλά είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου. Και το λέω αυτό γιατί, το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας προφανώς κυρώνεται με νόμο αποτελεί ενδεχομένως έναν πολύ δυνατό και ισχυρό νόμο που αφορά γενικότερα το λεκανοπέδιο της Αττικής κι από τη στιγμή που υπάρχει πολιτική βούληση να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις σε αυτό και όχι να πάμε απευθείας με ΠΔ, θεωρώ ότι θα μπορέσει η κυβέρνηση και η επόμενη, δεν θα γίνει δηλαδή με Προεδρικό Διάταγμα αλλά θα γίνει με επανασχεδιασμό του ρυθμιστικού σχεδίου της Αθήνας, πιστεύω ότι θα έχουμε και τη νομική θωράκιση και επίσης θα μπορέσουμε να παράξουμε ένα νομικό κείμενο το οποίο θα μπορέσει να σταθεί στο μέλλον».

Για το αν θα έκανε δημόσιο διάλογο με τον Δ. Γιαννακόπουλο για τον Ερασιτέχνη και για την εκτόνωση της έντασης: «Αν το επιθυμεί εγώ δεν έχω αντίρρηση. Κοιτάξτε δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα εκτόνωσης, το Σάββατο έχουμε εκλογές, έχει πει ότι θέλει να αναλάβει ο κ. Γιαννακόπουλος. Εμείς του ανοίξαμε τις πόρτες, να έρθει να βάλει τα χρήματα του, να αναλάβει και να κάνει ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Αυτά σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό επίπεδο, είναι κάτι που είναι προσωπικό και δεν λύνεται μέσω της τηλεόρασης».

Ολυμπιακός: Έτσι πέρασε από τη Βαρκελώνη με... οδοστρωτήρα Μιλουτίνοφ! (video)
Ολυμπιακός: Έτσι πέρασε από τη Βαρκελώνη με... οδοστρωτήρα Μιλουτίνοφ! (video)
Basketball Champions League: Αυτή είναι η βαθμολογία μετά τα ματς Προμηθέα και ΠΑΟΚ
Basketball Champions League: Αυτή είναι η βαθμολογία μετά τα ματς Προμηθέα και ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ρεκόρ καριέρας κι από τον Μπόγρη
Ολυμπιακός: Ρεκόρ καριέρας κι από τον Μπόγρη
Εurocup: Ασταμάτητη η Βαλένθια
Εurocup: Ασταμάτητη η Βαλένθια


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies