Παίζει στην πλάτη του Παναθηναϊκού ο υιός Μπαλτάκος!
SHARE

Παίζει στην πλάτη του Παναθηναϊκού ο υιός Μπαλτάκος!

Τα παιχνίδια τακτικής του Μπαλτάκου συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, προσπαθώντας να μετατοπίσει τις ευθύνες της Διοίκησης του.

Με επιστολή που έστειλε ΣΗΜΕΡΑ στην Ομάδα Εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την καλεί να αποφασίσουν (!!!) για τη συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ στις  ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επικαλούμενος ότι η προθεσμία λήγει μόλις ΑΥΡΙΟ, Τρίτη 23/5! Από την πλευρά Γιαννακόπουλου τόνιζαν ότι ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη φέρεται σαν να μην έχει καν διαβάσει την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ξεκάθαρα απέσυρε την κίνηση του για τον Ερασιτέχνη έπειτα από την προσπάθεια συκοφάντησης του από τον υιό Μπαλτάκο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπαλτάκος έστειλε την επιστολή στην ομάδα εργασίας η οποία ως γνωστόν ουσιαστικά έχει παύσει τις εργασίες της εδώ και μέρες. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Προέδρου του Ερασιτέχνη να μετατοπίσει τις ευθύνες του για την απουσία του τριφυλλιού, για μια ακόμη χρονιά, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην πλευρά Γιαννακόπουλου, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του είναι εκείνη που θα έπρεπε να αποφασίσει και να έχει εξασφαλίσει τους πόρους ώστε να μην επαναληφθεί η περσινή …απουσία.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπαλτάκος συνεχίζει να αποδεικνύει εμπράκτως ότι στερείται αξιοπιστίας και υπευθυνότητας, η πλευρά του Δ. Γιαννακόπουλου απάντησε άμεσα ξεκαθαρίζοντας του ότι:

«Όπως γνωρίζεις, για λόγους που σε αφορούν προσωπικά, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δημοσίως τοποθετηθεί ότι όσο έχεις την παραμικρή σχέση με τον Σύλλογο δεν θα εμπλακεί, άρα όσα αναφέρεις στην επιστολή σου είναι άλλη μια φορά μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά και επιπλέον προβλημάτων.
Παρακαλούμε επιτέλους σεβάσου τον Σύλλογο που κακώς και τυχαία έχεις τη διαχείριση του».

Ιδού η επιστολή Μπαλτάκου για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 23η Μαΐου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δήλωσης συμμετοχής των ομάδων βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Δεδομένων αφενός, ότι η παρούσα διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το προσεχές Σάββατο με την επισήμανση πως το παρόν Δ.Σ. δεν θα κατέλθει σ’ αυτές, αφετέρου, ότι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος ανάληψης της διοίκησης του Α.Ο. είναι, δια υμών, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαβιβάζουμε την πληροφορία, ώστε να πράξετε όπως κρίνετε για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλωστε, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως, κι ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις, ο Προέδρος του Α.Ο. κ. Δημήτρης Μπαλτάκος στις 28 Απριλίου παρείχε δημοσίως στη δική σας ομάδα εργασίας, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την «αν λευκώ» διαχείριση του αγωνιστικού σχεδιασμού για την περίοδο 2017-18. Προς τούτο, μάλιστα, είχε προτείνει την καθημερινή παρουσία σας στα γραφεία του Α.Ο., πρόταση, την οποία κάνατε αποδεκτή (με σχετική ανακοίνωση που εκδώσατε την ίδια ημέρα, 28η Απριλίου).

Με αυτά τα δεδομένα και στο πλαίσιο της παναθηναϊκής συνεργασίας μας, αναμένουμε την απόφασή σας περί του ζητήματος»

Μαρτίνς: «Καταπληκτικός ο κόσμος μας»
Μαρτίνς: «Καταπληκτικός ο κόσμος μας»
«Βράζουν» με τον διαιτητή στη Μίλαν!
«Βράζουν» με τον διαιτητή στη Μίλαν!
Πήρε… παραμάζωμα δύο αντιπάλους κι έδωσε τη νίκη στην Μπασκόνια ο Πουαριέ! (video)
Πήρε… παραμάζωμα δύο αντιπάλους κι έδωσε τη νίκη στην Μπασκόνια ο Πουαριέ! (video)
Θεοδωρίδης: «Οι άλλοι ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη, εμείς θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο»
Θεοδωρίδης: «Οι άλλοι ξεφτιλίστηκαν στην Ευρώπη, εμείς θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies