Στήριξη ΠΑΟΚ σε Σεπέδα
SHARE

Στήριξη ΠΑΟΚ σε Σεπέδα

Ο Ρολάντο Σεπέδα έχει την υποστήριξη του ΤΑΠ ΠΑΟΚ στην περιπέτεια που περνάει, με την καταδίκη του σε πενταετή φυλάκιση από δικαστήριο της Φινλανδίας, για την υπόθεση βιασμού νεαρής Φινλανδής από Κουβανούς αθλητές.

O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis» αναφέρθηκε στο θέμα, υπογραμμίζοντας ότι ο διαγώνιος με τον οποίο πέρυσι ο «Δικέφαλος» κατάκτησε το (δεύτερο σερί) πρωτάθλημα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

«Είμαστε στενοχωρημένοι με την απόφαση της δίκης και θα το εξηγήσω. Ειδικά για τον Σεπέδα, τον ζήσαμε ένα χρόνο και ξέρουμε ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όλοι όσοι τον γνωρίζουμε πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν ενέχεται ως μέτοχος στο βιασμό, αλλά καταδικάστηκε για το ότι γνώριζε για τον βιασμό και δεν αντέδρασε», τόνισε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ.

«Το βαρύ κατηγορητήριο και η άμεση ενοχή αφορούσε τους Ουριάρτε και Κάλβο. Ο Κάλβο είναι ο Κουβανός που θέλαμε αυτό το καλοκαίρι. Αυτοί είναι που πήραν μέρος στο βιασμό. Ο Σεπέδα κατηγορήθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον του προστάτη της κοπέλας. Ο Σεπέδα και Αμπράχαμ γνώριζαν για τον βιασμό και ήταν σε άλλο δωμάτιο. Αυτό για το δικαστήριο θεωρήθηκε άμεση ενοχή για τον βιασμό», πρόσθεσε.

Ο κ. Παϊσιάδης ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ και αν ναι, ποιες θα είναι οι ενέργειες. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να λάβει υπ’ όψη του ότι εμείς που τον γνωρίζουμε τον στηρίζουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποιον που είναι στη φυλακή το τι πιστεύει κάποιος γι΄ αυτόν. Για μας δεν ήταν ποτέ ένας άνθρωπος που υπήρξε βιαστής και ξέρουμε πως δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει έτσι. Άλλωστε, και η γυναίκα του τον στηρίζει. Για αρχή θα πάνε δύο άτομα να τον δουν και εν συνεχεία θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», απάντησε.

ΠΑΟΚ: Ώρα για ανασύνταξη
ΠΑΟΚ: Ώρα για ανασύνταξη
Παναθηναϊκός: Αγωνίας συνέχεια!
Παναθηναϊκός: Αγωνίας συνέχεια!
Σούπερ Αντετοκούνμπο, διέλυσε τους Καβς! (videos)
Σούπερ Αντετοκούνμπο, διέλυσε τους Καβς! (videos)
Καιρός: Κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά το Σαββατοκύριακο
Καιρός: Κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά το Σαββατοκύριακο


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies