Αθώοι οι κατηγορούμενοι
Η τιμωρία με έγγραφη επίπληξη, του αθλητικού δικαστή στον ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με το Φίλιππο, στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, στην ουσία τον αθωώνει για τη συμπεριφορά των οπαδών του.
Με την ίδια ποινή τιμώρησε ο Γαβριήλ Μαλλής και τον Πέταρ Ζούγιοβις του Δούκα που είχε αποβληθεί στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Ιωνικό για εμπόδιση ρίψης (κι όχι για επικίνδυνο παιχνίδι ή αντιαθλητικής συμπεριφοράς όπως αναγράφεται στον πειθαρχικό κανονισμό) και θα είναι παρών στο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ
Επίσης εκδικάστηκε η υπόθεση των επεισοδίων στο παιχνίδι Ακαδημία των Σπορ Πάτρας-Αναγέννηση Βύρωνα και επιβλήθηκαν οι ποινές:
1α)Προπονητή Σωματείου «Ακαδημία Πάτρας» Ιωάννη Παπαγιαννόπουλο, κατά ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό της ιδιότητας του από προπονητή σε συνοδό την ποινή αποκλεισμού των ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
β) Αθλητή Σωματείου «Ακαδημία Πάτρας» Νικόλαο Δεμίρη, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
γ) Αθλητή Σωματείου «Ακαδημία Πάτρας» Αλέξιο Παπαγιαννόπουλο, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
δ) Αθλητή Σωματείου «Ακαδημία Πάτρας» Βασίλειο Σινούρη, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
ε) Προπονητή Σωματείου «Αναγέννηση Βύρωνα» Γεώργιο Μυλωνά, την ποινή αποκλεισμού κατά ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό της ιδιότητας του από προπονητή σε συνοδό την ποινή αποκλεισμού των ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
ζ) Αθλητή Σωματείου «Αναγέννηση Βύρωνα» Δημήτριο Στουμπή, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
η) Αθλητή Σωματείου «Αναγέννηση Βύρωνα» Αθανάσιο Μπαξεβάνη, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
(αριθμ. απόφασης 63/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11131155
Επίσης επιβλήθηκαν και οι ποινές
Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου» Παναγιώτη Πιερράκο, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
Αθλητή Σωματείου «Π.Α.Σ. Φοίβος Συκεών» Κωνσταντίνο Βότση, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης. (αριθμ. απόφασης 72/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11120222
Αθλήτρια Σωματείου «Α.Σ. Μακεδονικός» Svetlana Dumovic, την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης. (αριθμ. απόφασης 73/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11210185
Αθλητικό σωματείο «Φαίακας Κέρκυρας» την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «Γ.Α.Σ. Κιλκίς». (αριθμ. απόφασης 75/2011 ) Αριθμ. Αγώνα 11120225