Volleyleague: Η πιο… τρελή ισοβαθμία!
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», οι δυο ομάδες είναι σε ισορροπία… τρόμου στη βαθμολογία της Α1 βόλεϊ των ανδρών!
Ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή του νίκη στο κλειστό του Ρέντη «έπιασε» τον Ολυμπιακό στους 41 βαθμούς και την πρώτη θέση. Όμως, παρόλα τα κριτήρια που υπάρχουν για να ξεχωρίζει η ομάδα που παίρνει την καλύτερη θέση δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός! Οι δυο ομάδες εκτός από τη συνολική βαθμολογία, έχουν από τρεις βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια, ίδια σετ στα μεταξύ τους παιχνίδια (3-2 είχε νικήσει ο Ολυμπιακός στην Πυλαία, άρα 5-5) αλλά και ίδιους πόντους στους μεταξύ τους αγώνες (228-228)!
Αν αυτή η ισορροπία δεν αλλάξει, μέσω κάποιας απώλειας βαθμών της μίας από τις δυο ομάδες, τότε στο τέλος της κανονικής περιόδου δεν θα υπάρχει ξεκάθαρα κανένας πρώτος στη βαθμολογία! Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να παίξουν αγώνα μπαράζ για να αποφασιστεί ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας που έχει ο πρώτος της βαθμολογίας στη διάρκεια των play offs!
Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Volleyleague