Ενόργανη γυμναστική: Κοινό καμπ με τη Βουλγαρία
Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε για την Εθνική Ελλάδας Ανδρών η προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Νανίνγκ της Κίνας το διάστημα 3-12 Οκτωβρίου, με τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να παίρνουν μέρος σε καμπ στη συμπρωτεύουσα μαζί με την εθνική Βουλγαρίας. Οι προπονήσεις τους φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας κι έδωσαν το παρών δώδεκα αθλητές, οι Βασίλης Τσολακίδης, Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Χρήστος Λυμπανοβνός, Νίκος Ηλιόπουλος, Γιάννης Τούγκας, Παναγιώτης Τούγκας, Γιώργος Χαζηευσταθίου, Μπάμπης Καϊλίδης και Χριστόφορος-Άγγελος Κωνσταντινίδης. Από αυτούς θα προκύψει η επταμελής ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στην Κίνα.
Η κοινή προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ανεπίσημο αγώνα, στον οποίο οι Έλληνες άφησαν σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα επί βουλγαρικού εδάφους, συγκεκριμένα στη Σόφια, με τη συμμετοχή των Μάρα, Κοσμίδη, Πετρούνια, Μαρκούση, Λυμπανοβνού, Ηλιόπουλου, Γιάννη και Παναγιώτη Τούγκα και Χαζηευσταθίου. «Αυτός ο αγώνας έγινε περισσότερο για να δουν οι ίδιοι οι αθλητές σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Είδαμε ορισμένα θετικά στοιχεία κι ελπίζω να τα πάμε καλύτερα την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλγαρία. Θέλω να δω την αντίδραση των αθλητών. Περιμένω να διορθώσουν τα λάθη τους στον επόμενο αντίστοιχο αγώνα», ανέφερε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ράφτης.